Ολυμπιακός: Νέο σενάριο για Ελ Γκάζι

Δημοσιεύματα απ' την Ολλανδία συνδέουν ξανά τον 28χρονο εξτρέμ Ανουάρ Ελ Γκάζι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ και στην Ολλανδία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον Ανουάρ Ελ Γκάζι. Οι Πειραιώτες γνωρίζουν καλά τον 28χρονο μέσο καθώς και στο παρελθόν έχουν ασχοληθεί με την περίπτωση του. Ο Ελ Γκάζι αγωνίζεται στην Αϊντχόφεν, ωστόσο η ολλανδική ομάδα δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του. Μετά την επιστροφή του στο ολλανδικό πρωτάθλημα, αφού αγωνίστηκε σε Αγγλία με Άστον Βίλα και Γαλλία με Λιλ και μετά απ’ την περσινή σεζόν με την Αϊντχόφεν (31 ματς/9 γκολ), παρουσιάζεται έτοιμος για νέο βήμα στην καριέρα του.

Ο παίκτης έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και οι Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ, τον έχουν στα υπ’ όψη, καθώς στενεύουν τα περιθώρια απόκτησης παικτών, οι οποίοι θα συμπεριληφθούν στην τελική ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού. Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού έχει καλή άποψη για την προοπτική του Ελ Γκάζι στον Ολυμπιακό, ωστόσο εξετάζει και άλλες περιπτώσεις και η τελική απόφαση θα παρθεί στο τέλος αυτής της εβδομάδας.

O Ολλανδός μέσος, ο οποίος αγωνίζεται στη δεξιά και αριστερή πτέρυγα αμοίβεται με 1,6 εκ. ετησίως απ’ την Αϊντχόφεν και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.