Άρης: Επιστρέφει ο Φραν Βέλεθ!

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, Φραν Βέλεθ, ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης να φορέσει και πάλι τη φανέλα της ομάδας έπειτα από τρία χρόνια, με συμβόλαιο συνεργασίας για δύο σεζόν

Ο Φραν Βέλεθ είναι καθ’ οδόν για τον “Κλεάνθης Βικελίδης”! Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης να επιστρέψει στην ομάδα, στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του στην Ελλάδα, και να φορέσει εκ νέου την κίτρινη φανέλα. Αυτό που απομένει είναι να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά, για να κλείσει η μεταγραφή.

Ο Βέλεθ αγωνίστηκε δύο σεζόν στους “κίτρινους”, 2018-2019 και 2019-2020. Έγραψε 57 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πέτυχε 5 γκολ και είχε 1 ασίστ. Στη συνέχεια, πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, όπου κατέγραψε 60 συμμετοχές συνολικά, με 2 γκολ και 2 ασίστ. Τη σεζόν 2022-2023 αγωνίστηκε στην Αλ Φατέχ, στη Σαουδική Αραβία, όπου έκανε 23 συμμετοχές συνολικά και είχε 1 ασίστ.

Έπειτα από τρία χρόνια, δηλαδή, με γεμάτες από συμμετοχές σεζόν, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ετοιμάζεται να ντυθεί και πάλι στα κιτρινόμαυρα. Οι πληροφορίες λένε ότι η συζήτηση που γίνεται με τον 32χρονο παίκτη (γεννημένος στις 23/6/1991) είναι για συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών. Μένει να πέσουν οι σχετικές υπογραφές.

Μετά το διαζύγιο του Άρη με τον Βέλεθ, το καλοκαίρι του 2020, ο παίκτης είχε κάνει προσφυγή, διεκδικώντας δεδουλευμένα από την “κίτρινη” ΠΑΕ. Στο πλαίσιο της συζήτησης με τους “κίτρινους” το τελευταίο διάστημα για τη διευθέτηση αυτής της υπόθεσης, ο Ισπανός έβαλε στο τραπέζι το ενδεχόμενο επιστροφής στην ομάδα. Η συζήτηση προχώρησε και έφτασε στο στάδιο της τελικής συμφωνίας.

Εφόσον ολοκληρωθεί η απόκτηση του Ισπανού και κλείσει και το θέμα της απόκτησης του Βραζιλιάνου, Μισέλ Αουγκούστο, τότε θα έχει συμπληρωθεί πλήρως η σύνθεση των κεντρικών αμυντικών στο ρόστερ της ομάδας. Το πλεονέκτημα σε ό,τι αφορά στην επιστροφή του Βέλεθ είναι ότι γνωρίζει άριστα το περιβάλλον του Άρη κι αυτό του ελληνικού πρωταθλήματος, οπότε δεν χρειάζεται χρόνος προσαρμογής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.