Μοχαμάντι: «Μοντέρνος προπονητής ο Αλμέιδα, αποφάσισα να μείνω στην ΑΕΚ»

Ο Μίλαντ Μοχαμάντι παραχώρησε συνέντευξη και ο Ιρανός αμυντικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε στον Ματίας Αλμέιδα, τον Εσχάν Χατζισαφί, την παραμονή του στους «κιτρινόμαυρους», αλλά και τον τραυματισμό του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μίλαντ Μοχαμάντι στο «sarpoosh» ο Ιρανός αμυντικός αποφάσισε να παραμείνει στην ΑΕΚ, παρ’ όλο που ομάδες διεκδίκησαν τον ποδοσφαιριστή. Μάλιστα ο έμπειρος αριστερός μπακ ισχυρίστηκε ότι είναι χαρούμενος που δουλεύει μαζί με τον Ματίας Αλμέιδα, χαρακτηρίζοντας τον κόουτς της «Ένωσης» ως μοντέρνο προπονητή.

Στη συνέχεια ο Μοχαμάντι στάθηκε στη διοίκηση των «κιτρινόμαυρων», τον Εχσάν Χατζισαφί, αλλά και τον σοβαρό του τραυματισμό στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Ματίας Αλμέιδα: «Όταν ήρθε ο Αλμέιδα στην ομάδα υπήρξε μεγάλη αλλαγή. Η ομάδα είναι ενωμένη και όλοι οι παίκτες τον αγαπάμε. Είναι ένας προπονητής που έχει μεταμορφώσει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Πέρυσι, μετά από χρόνια, κατακτήσαμε το νταμπλ. Είμαι χαρούμενος που δουλεύω με τον Αλμέιδα, πρόκειται για έναν μοντέρνο προπονητή».

Για την παραμονή στην ΑΕΚ: «Είχα διάφορες προτάσεις από αρκετές ομάδες, αλλά με την τωρινή κατάσταση στην ομάδα, με τους χειρισμούς της διοίκησης του συλλόγου και της παρουσίας ενός προπονητή που ξέρει πως να δουλεύει σωστά, αποφάσισα να μείνω στην ΑΕΚ και να υπηρετήσω την ομάδα».

Για τη συνεργασία με τον Χατζισαφί και αν είναι αδερφός του: «Αυτό συμβαίνει πολύ σπάνια, αλλά επειδή έτσι είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ήρθαμε και κάνουμε τη δουλειά μας και από εκεί και πέρα είναι η απόφαση του προπονητή ποιος θα παίζει. Είναι πολύ καλό που δύο συμπατριώτες παίζουν μαζί σε μια ευρωπαϊκή ομάδα και εύχομαι καλή επιτυχία στον Εχσάν, που τον θεωρώ αδερφό μου».

Για τον τραυματισμό του στο Μουντιάλ του Κατάρ: «Τραυματίστηκα στο Παγκόσμιο Κύπελλο και αυτό με κράτησε μακριά από την Εθνική, αλλά τώρα δόξα τω Θεώ είμαι στην καλύτερη κατάσταση σωματικά, πνευματικά και με εμπειρία. Ο προπονητής ξέρει ότι τώρα μπορώ να βοηθήσω την ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.