ΕΠΟ και Superleague σε πλήρη διάσταση για όλα!

ΕΠΟ και Superleague κάθισαν στο ίδιο τραπέζι για το ποσοστό που καταβάλλουν οι ΠΑΕ για τις μεταγραφές αλλά και για την υπόθεση των φερόμενων ως "στημένων" αγώνων και το αποτέλεσμα ήταν η πλήρης διαφωνία.

Στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας βρέθηκε (20/07) ο Γιάννης Αλαφούζος, προκειμένου να συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για τα ποσοστά που καταβάλλει ο συνεταιρισμός της Superleague στην ΕΠΟ αλλά και για την υπόθεση του κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού.

Το “παρών” στα γραφεία της ΕΠΟ έδωσαν επίσης ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς. Φυσικά εκεί ήταν και η αντιπρόεδρος της Superleague Κάτια Κοξένογλου, αλλά και ο Γιώργος Μποροβήλος.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν αρκέστηκε μόνο στην φυσική του παρουσία στη συνεδρίαση, αλλά κατά τη διάρκεια της απέστειλε επιστολή προς την ΕΠΟ, στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Επιχειρείται προσπάθεια συγκάλυψης για τα στημένα».

Από πλευράς ΠΑΟΚ την επίσημη θέση εξέφρασε ο Μάκης Γκαγκάτσης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, με βασική παράμετρο την εξονυχιστική έρευνα όσο το δυνατόν γρηγορότερα γίνεται έτσι ώστε το νέο πρωτάθλημα να μην έχει… σκιές. Στο ίδιο μήκος κύματος και η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω του εκπροσώπου της, Γιώργου Κοσμά, ζήτησε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

Όσον αφορά τους Πειραιώτες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης στράφηκε ξανά κατά της ΕΠΟ για το θέμα της ΚΕΔ, αλλά και για το σκάνδαλο με την υπόθεση των στημένων ματς που ερευνά η Interpol. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού κάνει λόγο για σκιώδεις αρχιδιαιτητές και λογικές… τιμοκαταλόγου για τα στημένα ματς.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: «Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ομόφωνα να στείλει επιστολές με τις οποίες θα ζητά την επίσπευση των διεξαγόμενων ερευνών για χειραγώγηση και παράνομο στοιχηματισμό αγώνων ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.»

Σε ότι έχει να κάνει με το ποσοστό που καταβάλουν οι ΠΑΕ της Superleague στην ΕΠΟ τόσο για κάθε αγορά ποδοσφαιριστή όσο και για κάθε πώληση υπήρξε μεγάλη διάσταση απόψεων ανάμεσα στις δύο πλευρές και δημιουργήθηκε ένταση, εξαιτίας της οποίας αποχώρησαν ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.