Άρης: Οι Ιάπωνες αναβάλλουν τη μεταγραφή Κάρλσον!

Φρένο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νταβίντ Κάρλσον στον Άρη βάζουν ξανά οι Ουράβα Ρεντς, καθώς καθυστερούν κάποια απαραίτητα διαδικαστικά - Εκτός προετοιμασίας της Μπέτις ο Λορέν Μορόν, ο οποίος οδεύει προς "Κλεάνθης Βικελίδης"

Ο Νταβίντ Κάρλσον αναμένεται σήμερα (18/7) το βράδυ οικογενειακώς στη Θεσσαλονίκη. Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός ετοιμάζεται από αύριο (19/7) κιόλας να ξεκινήσει δουλειά με τη νέα του ομάδα, τον Άρη. Να μπει στην προετοιμασία των “κίτρινων” για τη νέα σεζόν. Ο προηγούμενος σύλλογος, όμως, στον οποίο ανήκε, οι Ουράβα Ρεντς, στην Ιαπωνία, καθυστερούν την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του.

Όπως έκανε γνωστό σήμερα το πρωί η ΠΑΕ Άρης, τα έγγραφα που περίμενε η ομάδα εδώ και μέρες από την Ιαπωνία για να κλείσει το θέμα της μεταγραφής του παίκτη και να ανακοινωθεί επισήμως από τους “κίτρινους” έφτασαν. Στην πορεία της ημέρας, όμως, διαπιστώθηκε ότι υπάρχει κι άλλη διαδικαστική εκκρεμότητα, που έχει να κάνει με τους Ουράβα Ρεντς. Έτσι, αναγκαστικά η μεταγραφή του Κάρλον δεν μπορεί να ολοκληρωθεί τυπικά ούτε σήμερα.

Πλέον, αυτό αναμένεται να γίνει αύριο, εφόσον δεν προκύψει και πάλι κάποιο απρόοπτο. Αν όλα πάνε καλά και ανακοινωθεί η μεταγραφή, ο παίκτης θα μπει κανονικά στην προπόνηση της ομάδας και θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Απόστολου Τερζή, γνωρίζοντας παράλληλα τους νέους του συμπαίκτες. Οι “κίτρινοι”, πάντως, μετά από τόσες καθυστερήσεις, κρατούν μικρό καλάθι…

Ο Μορόν

Στο μεταξύ, όπως επίσης έγινε γνωστό σήμερα το πρωί, ο Λορέν Μορόν πήρε την ελευθέρας του από τη Ρεάλ Μπέτις. Κάτι που σημαίνει ότι άνοιξε ο δρόμος για την απόκτησή του από τον Άρη, ώστε να ενισχυθεί το έμψυχο δυναμικό της ομάδας στη θέση του σέντερ φορ. Η μεταγραφή δρομολογείται ήδη να κλείσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σήμερα το απόγευμα έγινε γνωστό ότι ο Μορόν δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Ρεάλ Μπέτις για την Αγγλία, όπου θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της. Ουσιαστικά, αυτό επιβεβαιώνει ότι ο παίκτης είναι οριστικά εκτός της ισπανικής ομάδας οριστικά. Θυμίζουμε ότι με τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης έχει συμφωνήσει να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.