Άρης: Οι 3+1 θέσεις στους “11”

Ο Αρης έκανε διψήφιο αριθμό μετεγγραφών, βασική επιδίωξη όμως στην αρχή της σεζόν, η σταθερότητα του κορμού με παίκτες που γνωρίζονται μεταξύ τους

Στο πρόσφατο φιλικό του Άρη με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948, τα νέα πρόσωπα στην αρχική εντεκάδα του Άρη ήταν μόλις δύο παρά το ότι είχαν ήδη γίνει αρκετές μετεγγραφές. Σε εκείνο, το αρχικό σχήμα, τα νέα πρόσωπα ήταν ο Φεράρι και ο Σαβέριο και θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ήταν τρεις οι νέοι μιας και είχε αρχίσει το παιχνίδι ο Παναγίδης που ναι μεν ήταν στον Αρη και τις προηγούμενες σεζόν αλλά δεν είχε πάρει συμμετοχές.

Ανεξάρτητα από τα πρόσωπα, φαίνεται ότι η επιδίωξη του Απόστολου Τερζή είναι να βρει συνοχή από τους παίκτες που ήδη γνωρίζονται μεταξύ τους. 

Ο Άρης περιμένει την επικύρωση των συμφωνιών του με Κάρλσον και Μόρον, δύο παίκτες που θα κληθούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη διάρκεια της σεζόν. Οι προσδοκίες τόσο από τον Σουηδό εξτρέμ όσο και από τον Ισπανό επιθετικό είναι υψηλές. 

Από την άλλη όμως, θα αρχίσουν να μπαίνουν στο κλίμα της ομάδας σχεδόν μία εβδομάδα πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι με ό,τι αυτό συνεπάγεται. 

Αυτή τη στιγμή φαίνεται πως στους “11”, νέος παίκτης θα πάρει τη θέση του αριστερού μπακ εκεί όπου έχει ο Φεράρι ένα προβάδισμα από τον Ματαρίτα. Επίσης, νέος παίκτης για τη θέση του αμυντικού μέσου, με τον Τζούρασεκ να έχει προβάδισμα έναντι του Εμβοντό και νέος παίκτης για τη μία πλευρά των εξτρέμ, με τον Μενέντες να έχει και αυτός προβάδισμα. 

Από εκεί και μετά, ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρχει η παρουσία ενός ακόμη νέου παίκτη στους χαφ, του Πάβισιτς π.χ. με τον Ρουπ πάντως να έχει σαφές προβάδισμα και αρκετά θα κριθούν, για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια, από την προσαρμογή του Κάρλσον και τον Μόρον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.