Άρης: Πρόγραμμα με Σαμόρα (pics)

Παρόντος του Αλβάρο Σαμόρα πραγματοποιήθηκε η σημερινή (16/7) πρωινή προπόνηση των παικτών του Άρη στο Νέο Ρύσιο - Πλέον, στη διάθεση του Απόστολου Τερζή είναι και οι έντεκα νεοφερμένοι στην ομάδα

Με νέο πρόσωπο τον Αλβάρο Σαμόρα πραγματοποιήθηκε η σημερινή (16/7) πρωινή προπόνηση των παικτών του Άρη, στο Νέο Ρύσιο. Δύο μέρες μετά την υπογραφή του πενταετούς διάρκειας συμβολαίου συνεργασίας του με την “κίτρινη” ΠΑΕ, ο 21 ετών επιθετικός από την Κόστα Ρίκα μπήκε για πρώτη φορά στο πρόγραμμα προετοιμασίας της νέας του ομάδας, γνωρίζοντας τον προπονητή, Απόστολο Τερζή, και τους καινούργιους του συμπαίκτες.

Με τον Σαμόρα, οι νεοφερμένοι στην ομάδα έχουν φτάσει ήδη τους έντεκα και είναι όλοι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Προετοιμάζονται κανονικά, μαζί με τους παλιούς, για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν 2023-2024, που είναι στις 27 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Europa Conference League.

Πλέον, οι “κίτρινοι” αναμένουν αύριο (17/7) την άφιξη του Νταβίντ Κάρλσον από τη Σουηδία, του οποίου η μεταγραφή θα ανακοινωθεί μόλις φτάσουν τα απαραίτητα έγγραφα από την προηγούμενη ομάδα του στην Ιαπωνία, τους Ουράβα Ρεντς, και ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά. Αμέσως μετά θα ξεκινήσει κι αυτός προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Απόστολου Τερζή.

Από την πρωινή προπόνηση του Σαμόρα, οι “κίτρινοι” δημοσίευσαν φωτογραφίες, καλωσορίζοντάς τον με αυτόν τον τρόπο στο νέο του “σπίτι”.

Σαμόρα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.