Ολυμπιακός: Ανέβασε τόνους ο Μαρτίνεθ (video)

Ο καύσωνας έφυγε και ο Μαρτίνεθ ανέβασε τόνους στην Αυστρία!

Ο Ολυμπιακός οδεύει προς το φινάλε της προετοιμασίας του στις Άλπεις, καθώς απομένουν τέσσερις ημέρες δουλειάς στο “Volders SportsPlatz”, ενώ οι Πειραιώτες θ’ αγωνιστούν στις 19 Ιουλίου κόντρα στη Σαμπάχ, στο τελευταίο φιλικό στην Αυστρία. Μετά από μια μέρα προπόνησης μετ’ εμποδίων λόγω του καύσωνα που έπληξε και την Αυστρία, η θερμοκρασία επέστρεψε σε φυσιολογικά επίπεδα. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ διέκρινε μια σπουδαία ευκαιρία για ποιοτική δουλειά και γι’ αυτό δεν έδωσε τόσο βάρος σε ασκήσεις με πρωταγωνιστές τους Βίκτορ Ναδάλες και Χρήστο Μουρίκη, όπως τις προηγούμενες ημέρες.

Μπουχαλάκης, Μπα και Ροντινέι στην προετοιμασία του Ολυμπιακού
Ανέβγκαν οι τόνοι στις ασκήσεις της Κυριακής (16/7). ΠΗΓΗ: In Time Sports

Οι ποδοσφαιριστές δηλαδή έκαναν πιο “παραδοσιακό” ζέσταμα και μπήκαν στο “ψητό” του κύριου προγράμματος με ασκήσεις που αφορούσαν τις ποιοτικές μεταβιβάσεις, την καλή κυκλοφορία μπάλας και αντίστοιχα την σωστή αντιμετώπιση του passing game του αντιπάλου, προσομοιώνοντας αγωνιστικές συνθήκες. Απ’ το κυρίως πρόγραμμα αποκλείστηκαν οι Χουάνγκ Ιν Μπομ και Μάριος Βρουσάι. Ο Κορεάτης ένιωσε ένα μυϊκό σφίξιμο και αφέθηκε στις περιποιήσεις του φυσιοθεραπευτή Ιβάν Σάντσεθ, ο οποίος του εφάρμοσε ειδικό ασκησιολόγιο. Ο Μάριος Βρουσάι φάνηκε απ’ τις εργομετρικές μετρήσεις πως βρίσκεται στα όρια, λόγω του πρώιμου της σεζόν και προφυλάχθηκε.

Ο Χουάνγκ σε ατομικό πρόγρμαμα στην Αυστρία
Προφυλάχθηκε με ατομικό ο Χουάνγκ ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ με τη βοήθεια του άμεσου συνεργάτη του στο τεχνικό σκέλος, Ραούλ Χιμένεθ, ανέβασαν τόνους και ζήτησαν απ’ τους παίκτες ν’ ανεβάσουν τους προπονητικούς τόνους. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν σε μεγάλο βαθμό και οι ασκήσεις έλαβαν σχεδόν αγωνιστικούς ρυθμούς, γεγονός που ικανποίησε το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Ο Μαρτίνεθ θέλει να φύγει απ’ την Αυστρία ανεβάζοντας ένα σκαλί σε ό,τι αφορά την εικόνα του Ολυμπιακού στο φιλικό με τη Σαμπάχ. Κόντρα σε Σλοβάτσκο και Νόρτζελαντ, οι “ερυθρόλευκοι” έδειξαν συγκεκριμένο αγωνιστικό προφίλ και καλά στοιχεία, όμως για τον Μαρτίνεθ έχει έρθει η ώρα της πρώτης “υπέρβασης” της προετοιμασίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.