Ολυμπιακός: “Καύσωνας” στα μεταγραφικά και την προπόνηση! (video)

Αποστολή novasports: Μιλς, Αυστρία
Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε μετ' εμποδίων το πρωί του Σαββάτου (15/07) εξαιτίας των ιδιαίτερα υψηλών θερμοκρασιών στο Βόλντερς της Αυστρίας!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του στο “Volders Sportsplatz”, μια ημέρα με τη φιλική ισοπαλία με τη Νόρτζελαντ (1-1) στο Σβατς της Αυστρίας. Οι ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην Αυστρία, αλλά και η συσσωρευμένη κόπωση μετά το ματς με τους Δανούς, ώθησε τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ σ’ ένα πιο ήπιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι είχαν σημαντικό χρόνο συμμετοχής στο ματς. Το επιτελείο του Ισπανού τεχνικού ετοίμασε σταθμούς ασκήσεων που είχαν να κάνουν κυρίως με ήπιες ασκήσεις με την μπάλα.

Όσοι δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στο φιλικό (ή και καθόλου όπως οι Ιμπόρα, Κίνι και Ζινκερνάγκελ) δούλεψαν πιο εντατικά σε ασκήσεις κυκλοφορίας και τελειώματα φάσεων. Γι΄ αυτό φρόντισαν οι προπονητές φυσικής κατάστασης Βίκτορ Ναδάλες και Χρήστος Μουρίκης οι οποίοι με συνεχείς εντολές ζήτησαν συνθήκες “κανονικού αγώνα” και υψηλής έντασης στις ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας. Το απογευματινό πρόγραμμα πιθανότατα θα ακυρωθεί εξαιτίας της ζέστης και των υψηλών θερμοκρασιών.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είχε εκτενή συζήτηση με τον αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Αντόνιο Κορδόν, καθώς οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση παικτών σε κομβικές θέσεις, κορυφώνονται. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν αρκετά ονόματα ως στόχοι του Ολυμπιακού, όπως οι Βίκτορ Ρουίθ και Σραντάν Μπάμπιτς και η αίσθηση είναι πως σύντομα θα υπάρξουν τελικές εξελίξεις σχετικά με τη θέση του κεντρικού αμυντικού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.