Άρης: Πάτησε Θεσσαλονίκη ο Ζαμόρα!

Ο 21 ετών επιθετικός από την Κόστα Ρίκα, Αλβάρο Ζαμόρα, έφτασε το βράδυ της Πέμπτης (13/7) στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με την ΠΑΕ Άρης

Άλλος ένας παίκτης, ο οποίος πρόκειται να φορέσει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- τη φανέλα του Άρη αυτό το καλοκαίρι βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης (13/7) στη Θεσσαλονίκη! Ο λόγος για τον Αλβάρο Ζαμόρα, ο οποίος πάτησε πριν λίγη ώρα στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” και αύριο ενδέχεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους “κίτρινους”.

Με τον 21 ετών επιθετικό από την Κόστα Ρίκα υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών. Εννοείται ότι πρώτα θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις κι εφόσον όλα είναι καλά, θα μπούνε οι υπογραφές στο συμφωνητικό με τους “κίτρινους”. Για τον νεαρό παίκτη είναι η πρώτη φορά που ξενιτεύεται από την πατρίδα του για να αγωνιστεί σε αυτό το επίπεδο.

Στην Ελλάδα κατέφθασε με το βραβείο του καλύτερου παίκτη κάτω των 21 ετών στο πρωτάθλημα της χώρας του, για το Απερτούρα 2022. Γενικώς, αποτελεί πρότζεκτ για τον Άρη, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι η ομάδα του στην Κόστα Ρίκα, η Σάπρισα, κράτησε το 40% των δικαιωμάτων του σε περίπτωση μεταπώλησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.