Σάκιτς: «Ο Άρης σημάδεψε την καριέρα μου»

Ο Εμάνουελ Σάκιτς δεν ξεχνάει το πέρασμά του από τον Άρη και τόνισε πως αυτό έχει σημαδέψει την καριέρα του.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κηφισιάς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, που θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στον ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα δήλωσε πως είχε αρκετές προτάσεις. Παράλληλα, ο Σάκιτς τόνισε πως του αρέσει η Ελλάδα και πως θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του στη χώρα. Ο έμπειρος παίκτης μίλησε στο «Metropolis». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη μεταγραφή του στην Κηφισιά: «Δεν το περίμενα να μείνω τόσα χρόνια στην Ελλάδα. Ο Κάναντι μου είχε τηλεφωνήσει. Μετά έφτιαξα το όνομά μου και έκτοτε κάθε χρόνο έχω προτάσεις από ομάδες. Είναι πολύ ευχάριστο που εκτιμούν τον χαρακτήρα μου. Δεν είναι εύκολο, όμως, να προσαρμόζεσαι κάθε καλοκαίρι σε άλλη ομάδα. Με τον Ατρόμητο είχαμε καλές σεζόν, με τον Άρη κάναμε ρεκόρ συγκομιδής βαθμών, αυτά κάτι σημαίνουν. Ο Άρης σημάδεψε την καριέρα μου στην Ελλάδα. Δεν είχα ποτέ άλλοτε την ευκαιρία να παίξω μπροστά σε τόσο φανατικό και μεγάλο κοινό. Ήταν φοβερά αυτά τα δύο χρόνια και πιστεύω ότι και εγώ ανταποκρίθηκα» τόνισε ο Σάκιτς που πέρσι έπαιξε στον Ιωνικό ενώ έχει αγωνιστεί και στον Ατρόμητο.

Για το τι του αρέσει περισσότερο στην Ελλάδα: «Μου αρέσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, η ποιότητα και το στυλ. Υπάρχουν καλές ομάδες. Επίσης, οι άνθρωποι, η συμπεριφορά τους και το φαγητό. Είναι δύσκολο να προβλέψεις στο ποδόσφαιρο τι θα συμβεί αύριο-μεθαύριο, αλλά μπορεί και να τελειώσει την καριέρα μου εδώ.»

Στην ερώτηση Αθήνα ή Θεσσαλονίκη απάντησε: «Όλοι μου το ρωτάνε αυτό. Η Αθήνα είναι μεγάλη αλλά όμορφη. Όπως και η Θεσσαλονίκη, εδώ γνωρίζονται όλοι μεταξύ τους. Είναι μικρότερη. Για οδήγηση στην Αθήνα είναι πιο δύσκολα.»

Για τον καλύτερό του φίλο στην Ελλάδα: «Με τους Μέγιερι και Ντιγκινί είμαι φίλος, αλλά και με πολλούς με τους οποίους συνεργάστηκα στον Άρη. Είχαμε ποιότητα τότε που ήμουν εγώ, είχαμε επαφή μεταξύ μας, ήμασταν δεμένοι. Δεν παίζουν ρόλο μόνο τα χρήματα.»

Για την συμφωνία του με την Κηφισιά: «Ήταν εύκολη απόφαση. Μου άρεσε πολύ το πρότζεκτ. Με κάλεσαν και μου το εξήγησαν, θέλουν να αναπτυχθεί η ομάδα. Πριν συμφωνήσω πήγα και είδα το αθλητικό κέντρο και κατάλαβα ότι όντως θέλουν να αναπτυχθούν. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολη κατηγορία, αλλά θα παλέψουμε.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.