Άρης: Προπόνηση με πρωταγωνιστή τον Άλκη… (pic)

Οι παίκτες του Άρη και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου τίμησαν σήμερα (6/7), ανήμερα των δικαστικών αποφάσεων για τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης κατά του Άλκη Καμπανού, τη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου της ομάδας

Ανήμερα των δικαστικών αποφάσεων για τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης κατά του Άλκη Καμπανού, οι παίκτες του Άρη και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου της ομάδας με τον δικό τους τρόπο. Έβγαλαν πριν την απογευματινή προπόνηση μια φωτογραφία, κρατώντας φανέλες με το όνομα του Άλκη, ενώ σχημάτισαν με τα δάκτυλά τους το αρχικό γράμμα του ονόματός του, το “Α”.

Μάλιστα, ο νέος τιμ μάνατζερ, Γιώργος Γκουγκουλιάς, εξήγησε στους νεοφερμένους στην ομάδα τι ακριβώς συνέβη στη συγκεκριμένη υπόθεση, ώστε να είναι γνώστες του συμβάντος, το οποίο συγκλόνισε και εξακολουθεί να συγκλονίζει την Ελλάδα, αλλά κι ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Η μέρα ήταν ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένη στο “Δασυγένειο”, όπου διεξήχθη το πρόγραμμα προπονήσεων των “κίτρινων” σήμερα (6/7) το πρωί και το απόγευμα.

Άρης

Μπήκε κι ο Μενέντες

Σχετικά με τις σημερινές (6/7) προπονήσεις της ομάδας, η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε:

“Με νέο πρόσωπο τον Τζόναθαν Μενέντες ολοκληρώθηκε το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας μας στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ προπονήθηκαν πρωί και απόγευμα (τακτική και στατικές φάσεις το πρωί, ασκήσεις ειδικής αντοχής το απόγευμα).

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο», ενώ για το απόγευμα υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση για ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.