Λουτσέσκου: “Έχουμε αργήσει…”

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου δήλωσε απογοητευμένος μετά το φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Στέαουα Βουκουρεστίου (5/7) για το γεγονός ότι οι "ασπρόμαυροι" δεν έχουν κινηθεί πιο γρήγορα στο μεταγραφικό παζάρι - Τι δήλωσε για την αποχώρηση του Ίνγκι Ίνγκασον

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει καθυστερήσει στο μεταγραφικό παζάρι, σε ό,τι αφορά στην ενίσχυσή του. Αυτό δήλωσε μετά το το φιλικό με τη Στεάουα Βουκουρεστίου το απόγευμα της Τετάρτης (5/7), ενώ αποκάλυψε τι συνέβη στην περίπτωση της αποχώρησης του Ίνγκι Ίνγκασον.

Συγκεκριμένα, ερωτώμενος ο προπονητής του ΠΑΟΚ για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, απάντησε:

“Δεν είναι απλά αργά, είναι πάρα πολύ αργά… Δυστυχώς δεν καταφέραμε να είμαστε έτοιμοι, έχοντας το μεγαλύτερο μέρος του συνόλου, όπως θα το θέλαμε, για να μπορούμε να προπονούμαστε, έχοντας μπροστά μας τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Από εκεί και πέρα, έχουμε τις επιστροφές από τις Εθνικές ομάδες του Ζίβκοβιτς του Κουλιεράκη, του Κωνσταντέλια και του Κοτάρσκι σε λίγες ημέρες. Κάποιοι παίκτες, οι οποίοι θα μας δώσουν κάποια πράγματα παραπάνω. Παρόλα αυτά, γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε σε καθεστώς πίεσης, γιατί, όπως είπα και πριν, έχουμε αργήσει. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο deadline για το πότε θα έρθουν παίκτες. Θα προσπαθήσω να δώσω την ισορροπία και τα μηνύματα αυτοπεποίθησης στην ομάδα”.

Για το φιλικό είπε: “Είναι ένα πρώτο φιλικό. Είχαμε ποδοσφαιριστές με μεγάλη αποχή την περασμένη σεζόν, όπως οι Τσιγγάρας, Μουργκ, Μιχαηλίδης. Ο Νάρεϊ είχε ένα πρόβλημα, ενώ δοκιμάζουμε και κάποιους άλλους παίκτες, Λυπάμαι, γιατί ίσως μπορούσαμε να κερδίσουμε και κάτω υπό αυτές τις συνθήκες”.

Ερωτώμενος πιο συγκεκριμένα, αν μπορεί να προσδιορίσει πότε θα προστεθούν νέοι παίκτες στο ρόστερ, απάντησε: “Δεν έχω πολλές πληροφορίες σχετικά. Προσπαθούμε πάρα πολύ. Έχουμε δει αρκετούς ποδοσφαιριστές, που για τον έναν ή τον άλλο λόγο δεν μπόρεσαν να έρθουν. Είτε λόγω της τιμής τους, είτε γιατί δεν ήθελαν οι ίδιοι να έρθουν. Κοιτάζουμε ακόμη ποδοσφαιριστές, ενώ ήμουν άτυχος καθώς λόγω του Euro K19 ήταν καλή ευκαιρία για τον Τζίμα να βρεθεί μαζί μας, αλλά δεν γίνεται”.

Σχετικά με το θέμα της αποχώρησης του Ίνγκασον από την ομάδα, τόνισε:  “Όταν ένας ποδοσφαιριστής θέλει να αποχωρήσει, είναι δύσκολο να τον κρατήσεις. Με πήρε τηλέφωνο 10 ημέρες πριν ζητώντας μου να τον βοηθήσω να πάρει μεταγραφή. Μου εξήγησε τους λόγους που ήθελε να γίνει η μετεγγραφή, που είναι ένα μεγάλο συμβόλαιο και μία ομάδα κοντά στη χώρα του. Θεωρεί ότι έδωσε τα πάντα στον ΠΑΟΚ. Είναι αληθές αυτό. Μας βοήθησε πάρα πολύ. Δεν μπορούμε να πούμε πάρα πολλά. Είμαι χαρούμενος, που ήρθε ο Εκόνγκ και θα ξεκινήσει αύριο δουλειά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.