ΠΑΟΚ: Δευτέρα… εξελίξεων

Νέα από το μεταγραφικό μέτωπο αναμένουν αύριο στον "Δικέφαλο" για δύο - τουλάχιστον - περιπτώσεις

Αύριο το πρωί η αποστολή του ΠΑΟΚ θ’ αναχωρήσει αεροπορικώς με προορισμό το Ντίσελντορφ κι από εκεί θα πορευθεί οδικώς για το Τέχελεν της Ολλανδίας όπου και θα παραμείνει για τις προσεχείς δύο εβδομάδες πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Από χθες έγιναν γνωστά τα πρόσωπα που πλαισιώνουν την αποστολή του “Δικεφάλου”, όπως επίσης κι αυτοί που θα βρεθούν απευθείας στο πρόσκαιρο “στρατηγείο” της ομάδας. Αυτό όμως που αναμένεται με αγωνία είναι ποιά θα είναι τα νέα πρόσωπα που θα ταξιδέψουν με προορισμό την Ολλανδία από τη μεταγραφική δραστηριότητα.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος

Όπως όλα δείχνουν προβάδισμα έχουν δύο περιπτώσεις με…. κοινό παρονομαστή. Αμφότεροι έχουν έρθει σε συμφωνία με τους διοικούντες τον ΠΑΟΚ κι αυτό που απομένει είναι η αποδέσμευσή τους από τις ομάδες που ανήκουν. Από τη μία η γνώριμη φιγούρα στους φίλους της ομάδας και το ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό, Ράχμαν Μπάμπα, η συνεργασία του οποίου αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα με την Τσέλσι κι από την άλλη ο Αλί Σαμάτα, που έχει προχωρήσει τις συζητήσεις του με τη Φενέρμπαχτσε για τη λύση του συμβολαίου του.

Χθεσινό δημοσίευμα – μάλιστα – από τη γείτονα χώρα ανέφερε πως η μόνη αξίωση της τουρκικής ομάδας είναι να πληρωθεί από τον “Δικέφαλο” το συμβόλαιό του, προδίδοντας και τις διαθέσεις των ιθυνόντων της για τον 30χρονο επιθετικό, αρχηγό της Εθνικής Τανζανίας.

Με τον χρόνο να πιέζει, ο Ράζβαν Λουτσέσκου κι οι συνεργάτες του εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία, βάσει των πληροφοριών που έχουν φτάσει σ’ αυτούς, πως και οι δύο περιπτώσεις θα ολοκληρωθούν αύριο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.