Πανσερραϊκός: Επέκταση συνεργασίας με Κατσίκα

«Λιοντάρι» μέχρι το 2025 θα παραμείνει ο Παναγιώτης Κατσίκας.

Κάτοικος Σερρών ο Παναγιώτης Κατσίκας για ακόμη δύο χρόνια. Ο Έλληνας γκολκίπερ ανανέωσε το συμβόλαιο του με τα «λιοντάρια» έως το 2025. Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ενημέρωσε με ανακοίνωση την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Κατσίκα. Το συμβόλαιο του καλύτερου τερματοφύλακα του α΄ ομίλου της Super League 2 2022-2023, θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2025.

Ο Παναγιώτης Κατσίκας είναι γεννημένος στις 10/3/1999 στην Αθήνα, ήρθε στον Πανσερραϊκό το 2021 καταγράφοντας 16 συμμετοχές στην πρώτη του χρονιά στα κόκκινα, ενώ την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε και αναδείχθηκε πρωταθλητής με την ομάδα μας είχε συνολικά 17 συμμετοχές κρατώντας 12 φορές απαραβίαστη την εστία του και συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επιστροφή της ομάδας μας στη Super League.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στο panserraikosfc.gr:

“Αυτή η σεζόν τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα και προσωπικά για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώνω το συμβόλαιο μου στην οικογένεια του Πανσερραϊκού. Η περσινή χρονιά αποτελεί παρελθόν και πλέον πρέπει να συγκεντρωθούμε στην απαιτητική σεζόν που μας περιμένει στην Super League. Το μόνο σίγουρο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως, εγώ μαζί με τους συμπαίκτες μου θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.