Άρης: Ώρα για…. Φεράρι

Η λύση της συνεργασίας του 31χρονου ακραίου οπισθοφύλακα με την κυπριακή ομάδα δημιούργησε τις προϋποθέσεις επιστροφής του στο ελληνικό πρωτάθλημα

Μία από τις περιπτώσεις που είχαν…. κυκλώσει οι άνθρωποι του Άρη για το αριστερό άκρο της άμυνας ήταν αυτήν του Φράνκο Φεράρι με τις εξελίξεις να είναι…. ραγδαίες.

Πρόκειται για τον 31χρονο Αργεντινό αμυντικό, γνωστό στο ελληνικό κοινό από την παρουσία του στον Βόλο για δύο σεζόν, προτού μετακομίσει στην Κύπρο και το ΑΠΟΕΛ. Έχοντας μια “γεμάτη” σεζόν εκεί, με 32 συμμετοχές και τέσσερις ασίστ, αποφάσισε να μη συνεχίσει, συζήτησε με τους ιθύνοντες της ομάδας και ζήτησε να μείνει ελεύθερος. Αίτημα που έγινε αποδεκτό…..

Από τη στιγμή που δεν υφίστανται υποχρεώσεις σε ομάδα κι είναι ελεύθερος, ο Άρης, που τον είχε στα υπ’ όψιν, αποφάσισε να προχωρήσει την υπόθεσή του με γοργά βήματα, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας και με πλήρη εικόνα της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας.

Με πολύ συγκεκριμένα τα δεδομένα κι από τις δύο πλευρές δεν άργησαν να έρθουν σε προφορική συμφωνία και πλέον ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας