Παναθηναϊκός: Αυτά είναι τα δύο βασικά κενά στο ρόστερ

Ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει τους Ζέκα, Μλαντένοβιτς και Τζούρισιτς και θέλει ακόμα τουλάχιστον δύο με τρεις προσθήκες πριν τα ευρωπαϊκά ματς.

Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός αναχωρεί για την Ασυτρία όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Οι “πράσινοι” έχουν ολοκληρώσει τις τρεις πρώτες τους μεταγραφές, αλλά το είναι δεδομένο ότι το ρόστερ χρειάζεται ακομα σημαντικές ποιοτικές “ενέσεις”.

Άλλωστε αυτό είχε δηλώσει και ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Αλαφούζος. Ότι η ομάδα θα έχει κάνει τέσσερις μεταγραφές μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας και άλλες δύο με τρεις μέχρι τις ευρωπαϊκές του αναμετρήσεις.

Οι Ζέκα, Μλαντένοβιτς και Τζούρισιτς είναι ήδη στην ομάδα, αλλά λείπουν ακόμα κάποια πολύ βασικά κομμάτια που είναι απαραίτητα για το “μοντάρισμα” της ομάδας και εκεί κινείται ο Γιάννης Παπαδημητρίου.

Είναι δεδομένο ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χρειάζεται άμεσα έναν στόπερ και έναν ποιοτικό χαφ (6-8) που θα αναβαθμίσουν το ρόστερ και θα έχουν ηγετικά χαρακτηριστικά. Εφόσον ολοκληρωθούν αυτές οι προσθήκες, εν συνεχεία με μεγαλύτερη άνεση θα μπορούν οι άνθρωποι της ομάδας να εξετάσουν και περιπτώσεις για το δεξί άκρο της άμυνας, για τις θέσεις των φορ αλλά και για εκείνες των εξτρέμ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.