Μακάμπι Χάιφα-Άρης 0-1: Ποδαρικό στη σεζόν με νίκη στο Ισραήλ! (pics)

Ο Άρης νίκησε στο γήπεδο της Ναζαρέτ τη Μακάμπι Χάιφα, στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας για τη σεζόν 2023-2024 - Το πρώτο γκολ της αγωνιστικής χρονιάς ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Τα πρώτα τους αγωνιστικά χιλιόμετρα μέσα στο τερέν για τη σεζόν 2023-2024 έγραψαν σήμερα (21/6) οι παίκτες του Άρη, στο φιλικό με τη Μακάμπι Χάιφα στο γήπεδο της Ναζαρέτ, στο Ισραήλ. Μάλιστα, βγήκαν νικητές από αυτό το παιχνίδι, με σκορ 0-1, κάνοντας ποδαρικό στη νέα αγωνιστική περίοδο με το δεξί!

Χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν ότι χωρίστηκε σε τρία 30λεπτα διαστήματα και όχι σε δύο ημίχρονα των 45′ λεπτών. Επίσης, οι αλλαγές των παικτών ήταν συνεχείς, όπως για παράδειγμα στο μπάσκετ, χωρίς περιορισμό για τους παίκτες που έβγαιναν από τον αγωνιστικό χώρο ότι δεν θα ξαναπερνούσαν σε αυτόν. Όλα αυτά, για να βοηθηθούν οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι μόλις στο ξεκίνημα της προετοιμασίας τους, και να μην υπάρξει κίνδυνος κάποιου μυϊκού τραυματισμού.

Ως εκ τούτων, το παιχνίδι δεν προσφέρεται για πολλά συμπεράσματα. Περισσότερο με ένα σοβαρό… ξεμούδιασμα έμοιαζε και για τις δύο ομάδες, παρά για αγώνα χρήσιμο για τους προπονητές να αρχίσουν να μοντάρουν τις ομάδες τους για τη νέα σεζόν. Κάτι τέτοιο, άλλωστε, στην παρούσα χρονική στιγμή, μάλλον τραβηγμένο θα ήταν, με τους περισσότερους παίκτες να έχουν μόλις λίγες προπονήσεις και κάποιους από αυτούς μία ή δύο.

Να σημειωθεί ότι για τον Άρη αγωνίστηκαν πρώτη φορά οι νεοφερμένοι Ματαρίτα και Πάβισιτς, οι οποίοι χθες (20/6) υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας με τους “κίτρινους”. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Χριστοδουλόπουλος στο 80ό, με χτύπημα πέναλτι, το οποίο πήρε ο Εμπακατά.

Ο Απόστολος Τερζής παρέταξε τη βασική ενδεκάδα του Άρη με τους εξής: Κουέστα, Εμπακατά, Οντουμπάτζο, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Νταμπό, Ντουκουρέ, Νταρίντα, Χριστοδουλόπουλο, Πάλμα και Γκρέι.

Έπαιξαν ακόμη οι εξής: Ρ. Σγούρος, Παναγίδης, Ματαρίτα, Πάβισιτς, Τσέρα, Τανούλης, Η. Σγούρος, Καραμανλής.

Η ΠΑΕ Άρης δημοσίευσε μετά το φιλικό φωτογραφίες από αυτό, στον επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.