Ο Αρης συμφώνησε με δύο πλάγιους μπακ, τον 28χρονο διεθνή Κοσταρικανό, Ρόναλντ Ματαρίτα και τον 22χρονο Ισπανό, Βαλεντίνο Φατόρε

Μετά τη συμφωνία και την άφιξη στη Θεσσαλονίκη του Ντομαγκόι Παβίσεβιτς, ο Άρης ανακοίνωσε τη συμφωνία με δύο ακόμη παίκτες.

Πρόκειται για δύο πλάγιους μπακ.

Ο ένας είναι ο Ρόναλντ Ματαρίτα, 28χρονος Κοσταρικανός (σχετική φωτό) που έπαιζε στην Ντνίπρο από τον προηγούμενο Ιανουάριο και μετά. Ο Ματαρίτα είναι αριστερός μπακ και φθάνει τη Δευτέρα (19/6) στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ματαρίτα πριν πάει στην Ντνίπρο έπαιζε στο MLS με τη Νιου Γιουρκ Σίτι και το Σινσινάτι. Είναι διεθνής με την Κόστα Ρίκα και οι πιο πρόσφατες συμμετοχές του ήταν δύο παιχνίδια, ως αλλαγή, στο πρόσφατο Μουντιάλ στο Κατάρ.

Ο άλλος είναι ο Βαλεντίνο Φατόρε. Είναι 22χρονος Ισπανός, παίζει δεξιός μπακ και ανήκει στη Σεβίλλη. Με την πρώτη ομάδα έχει κάνει μία συμμετοχή. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν με τη Σεβίλλη Β’.

Ο Φατόρε φθάνει στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη, 20/6.

Ο Βαλεντίνο Φατόρε
Ο Βαλεντίνο Φατόρε

Οι δύο παίκτες θα περάσουν από εξετάσεις και ακολούθως θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία.

Είναι οι τρεις παίκτες για τους οποίους ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα είχε πει ότι υπάρχει συμφωνία και ότι θα φτάσουν στη Θεσσαλονίκη.