ΠΑΟΚ: Κορυφαίος στις ασίστ στο πρωτάθλημα ο Νάρεϊ! (pic)

Ο Κάλεντ Νάρεϊ αναδείχτηκε κορυφαίος στις τελικές πάσες συνολικά στο πρωτάθλημα της Super League 1 τη σεζόν 2022-2023, παρότι δεν αγωνίστηκε στα τελευταία έξι παιχνίδια στα πλέι οφ

Δεν είναι λίγα αυτά που έκανε ο Κάλεντ Νάρεϊ στην πρώτη σεζόν του στον ΠΑΟΚ! Πέτυχε 8 γκολ και μοίρασε 11 ασίστ σε 35 αγώνες συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ γενικότερα η παρουσία του ανέβαζε την ομάδα στις θέσεις των πλάγιων μεσοεπιθετικών, μιας ομάδας που βασιζόταν κατά πολύ στη λειτουργία των ακραίων παικτών της σε ό,τι αφορά στην επιθετική της ανάπτυξη.

Η Super League με σημερινή (14/6) ανάρτησή της στο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εστίασε στο γεγονός ότι ο Γερμανός εξτρέμ του “Δικέφαλου” είναι ο πρώτος σε ασίστ στο πρωτάθλημα της σεζόν που έφυγε. Έδωσε 10, ενώ δεύτερος είναι ο Κώστας Φορτούνης με 9 και τρίτος ο Ντάνιελ Μαντσίνι με 8. Άλλη μια διάκριση, δηλαδή, για τον Κάλεντ Νάρεϊ! Και να σκεφτεί κανείς ότι δεν αγωνίστηκε στα έξι τελευταία παιχνίδια στα πλέι οφ, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε.

Γενικώς, καθόλου τυχαία οι συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ τον ανέδειξαν ως τον κορυφαίο της ομάδας για την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Ήταν πρωταγωνιστής για τους “ασπρόμαυρους” κι αυτό του το αναγνώρισαν, ψηφίζοντάς τον ως τον “παίκτη των παικτών”! Το ζητούμενο για τον ίδιο και την ομάδα, βεβαίως, είναι να επανέλθει γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους υγιής και έτοιμος να δώσει κι άλλα, ίσως και περισσότερα από την πρώτη του χρονιά στην Τούμπα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.