ΠΑΟΚ: Γεμάτες “ασπρόμαυρο” χρώμα οι Εθνικές!

Οι διεθνείς του ΠΑΟΚ είναι πολλοί και έχουν ήδη πλαισιώσει τις Εθνικές ομάδες, στις οποίες έχουν κληθεί, σε ένα γεμάτο καλοκαίρι γι' αυτούς - Διαβάστε ποιοι είναι και ποιο το πρόγραμμά τους

Πιο γεμάτο καλοκαίρι για τους διεθνείς του ΠΑΟΚ δεν γίνεται! Πλειάδα παικτών του “Δικεφάλου”, όλων την ηλικιακών κατηγοριών, βάζει “ασπρόμαυρο” χρώμα σε εννιά Εθνικές ομάδες, τις οποίες έχουν ήδη πλαισιώσει και προετοιμάζονται για τους αγώνες που αυτές έχουν να δώσουν ή απλώς ακολουθούν το πρόγραμμα προπονήσεων, στην περίπτωση που δεν ακολουθούν αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Δείτε αναλυτικά ποιοι είναι οι παίκτες του ΠΑΟΚ, που κλήθηκαν στις διάφορες Εθνικές ομάδες και ποιο είναι το πρόγραμμά τους, όπως έκανε γνωστό η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της σήμερα (13/6) (να σημειώσουμε ότι υπάρχει αναφορά και στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, τον οποίο αποχαιρέτισε ο ΠΑΟΚ, όμως, ως παίκτης του “Δικέφαλου” κλήθηκε στην Εθνική Σουρινάμ):

“Με τους Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και Γιάννη Κωνσταντέλια στις τάξεις της η Εθνική Ανδρών δίνει δύο αγώνες εντός του Ιουνίου στην προσπάθειά της για την πρόκρισή της από τον Β’ όμιλο στην τελική φάση του EURO 2024. Η Εθνική μας αντιμετωπίζει την Ιρλανδία στις 16.06 (20:45) στο Opap Arena και την Γαλλία στις 19.06 (21:45) στο Stade de France.

Σταθερός στις διεθνείς κλήσεις δε, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς βρίσκεται ήδη στη Σερβία, εν όψει του φιλικού αγώνα της Εθνικής Σερβίας με την Ιορδανία (16.06) και του ματς με την Βουλγαρία (20.06) για τα προκριματικά του EURO 2024.

Έπειτα από δύο χρόνια δε, ο Ίνγκι Ίνγκασον επιστρέφει όπως όλα δείχνουν στο βασικό σχήμα της Ισλανδίας για τα παιχνίδια με την Σλοβακία (17.06) και την Πορτογαλία (20.06), που διεξάγονται για την προκριματική φάση του EURO.

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι θα αγωνιστεί στα τελικά του EURO U21, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ρουμανίας και της Γεωργίας από τις 21.06 έως τις 08.07. Η Εθνική Ελπίδων της Κροατίας αντιμετωπίζει στη φάση των ομίλων την Ουκρανία (21.06), την Ισπανία (24.06) και την Ρουμανία (27.06).

Στην ίδια διοργάνωση, φυσικά, και ο αρχηγός της Εθνικής Ελπίδων της Πορτογαλίας, Τιάγκο Ντάντας για τους αγώνας με την Γεωργία (21.06), την Ολλανδία (24.06) και το Βέλγιο (27.06).

Και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έχει αγώνα με την Εθνική Σουρινάμ, η οποία αντιμετωπίζει το Πουέρτο Ρίκο στις 20 Ιουνίου, σε νοκ άουτ παιχνίδι για το Gold Cup.

Όσο για τους μικρούς μας, οι Δημήτρης Μοναστηρλής, Ζήσης Τσίκος, Λευτέρης Τασιούρας, Νίκος Σπυράκος, Δημήτρης Κωττάς, Χάρης Γεωργιάδης, Κωνσταντίνος Γκούμας, Νίκος Δεληγιάννης, Γιάννης Γκιτέρσος και Στέφανος Τζίμας βρίσκονται ήδη στην Αθήνα για το πρώτο στάδιο προετοιμασίας (12-16.06) εν όψει της συμμετοχής της Εθνικής Νέων Κ19 στα τελικά του EURO 2023. Να θυμίσουμε ότι θα διεξαχθεί στη Μάλτα (03-16.07) και ότι η Εθνική μας έχει κληρωθεί στον όμιλο με τις Ισλανδία, Νορβηγία και Ισπανία.

Υποχρεώσεις με την Εθνική Αλβανίας Κ21 έχει και ο Ερμής Σελιμάι από τις 12 έως και 21.06, μεταξύ άλλων για το φιλικό παιχνίδι με την Βουλγαρία στις 20 Ιουνίου.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από κάποιες μέρες, οι Κωνσταντίνος Μπαλωμένος, Παναγιώτης Παναγιώτου και Δημήτρης Τσοπούρογλου συμμετείχαν στις προπονήσεις της Εθνικής Ελπίδων”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.