To διαζύγιο του Μαρτίνεθ με την Εσπανιόλ ήταν ο ορισμός του “βελούδου” (vids)

O Ντιέγκο Μαρτίνεθ ετοιμάζεται ν' αναλάβει τον Ολυμπιακό, ερχόμενος από μία σεζόν στην Εσπανιόλ που αδίκησε το προφίλ του!

Το όνομα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ φιγουράρει από χθες (12/06) το απόγευμα ως η νο1 επιλογή για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Μέσα απ’ το novasports.gr επιχειρήσαμε μια ανάλυση της φιλοσοφίας, αλλά και του αγωνιστικού προφίλ που προσδιδει ο νεαρός κόουτς στις ομάδες που αναλαμβάνει. Για πολλούς φίλους του Ολυμπιακού αποτελεί ερωτηματικό η προηγούμενη θητεία του στην Εσπανιόλ, η οποία ολοκληρώθηκε με “δυαζύγιο” μεταξύ των δύο πλευρών στις 3 Απριλίου. Ήταν τότε που η Εσπανιόλ ολοκλήρωσε ένα καρέ αγώνων με συνεχόμενες ήττες από Βαγιαδολίδ, Ρεάλ Μαδρίτης, Θέλτα και Χιρόνα. Ο Μαρτίνεθ ανέλαβε την ευθύνη της βαθμολογικής κατρακύλας και αποχαιρέτισε τον σύλλογο. Στην ανάρτηση του στο instagram ανέφερε μεταξύ άλλων: “Η διαδρομή ήταν πολύ δύσκολη, περίπλοκη, γεμάτη παράδοξες στιγμές, αλλά ήμασταν πεπεισμένοι μέχρι το τέλος πως θα τα ξεπεράσουμε όλα, καθώς γνωρίζουμε τον τρόπο”.

Κάτω απ’ την ανάρτηση του 42χρονου τεχνικού δεν προκύπτουν αρνητικά σχόλια, αλλά κυρίως φράσεις αποδοχής και ευγνομωσύνης για όσα προσέφερε στον σύλλογο. Να υπενθυμίσουμε πως το κλίμα ήταν τεταμένο στις τάξεις των φίλων της Εσπανιόλ (θυμηθείτε παρακάτω τι συνέβη λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του Μαρτίνεθ στο εντός έδρας ματς με τη συμπολίτισσα), αλλά τα βέλη τους δεν άγγιξαν τον πιθανό νέο προπονητή του Ολυμπιακού.

Οι “ομορφιές” των οπαδών της Εσπανιόλ λίγο μετά την αποχώρηση Μαρτίνεθ

Μερικά απ’ τα σχόλια των φίλων της Εσπανιόλ για τον Μαρτίνεθ:

Καλή τύχη Ντιέγκο. Σ’ ευχαριστούμε για το έργο σου!

Ευχαριστούμε μίστερ! Προσωπικά δεν θα σε έδιωχνα, σου έχω εμπιστοσύνη. Είσαι πάντα ευπρόσδεκτος.

Ευχαριστούμε για όλα! Αυτό το τέλος δεν σου άξιζε!

Πάντα θα θυμόμαστε το έργο σου. Κάποιες φορές τα πράγμτα δεν κυλάνε, όπως θέλουμε! Καλή τύχη!

Τα παραπάνω σχόλια (λίγα παραθέσαμε απ’ τα αρκετά που υπάρχουν στη συγκεκριμένη ανάρτηση) αποτελούν ένα ενθαρρυντικό στοιχείο για τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισε το πρότζεκτ της Εσπανιόλ και για τους λόγους που τελικά απέτυχε η προσπάθεια του. Ο Μαρτίνεθ παρά την αποτυχία έχει να θυμάται σημαντικά ματς στη φετινή του πορεία όπως η εκτός έδρας νίκη επί της Μπιλμπάο με 0-1, η ισοπαλία 1-1 με την πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου στο τοπικό ντέρμπι, αλλά και η πορεία ως τη φάση των 16 του Copa del Rey.

Τα… highlights του Μαρτίνεθ με την Εσπανιόλ:

Αθλέτικ – Εσπανιόλ 0-1

Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ 1-1


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.