Ολυμπιακός: Μετακομίζει Μπουένος Άιρες ο Χάμες Ροντρίγκες

Στο πρωτάθλημα της Αργεντινής θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος μετά τη λύση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό είναι χωρίς ομάδα.

Ο Χάμες Ροντρίγκες μπορεί να μην πρόσφερε όσα περίμενε ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του ωστόσο το όνομά του παραμένει πάντα περιζήτο.

Ο Κολομβιανός άσος που είναι ελεύθερος μετά τον Ολυμπιακό φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Μπόκα Τζούνιορς, η οποία του προσφέρει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Χαβιέρ Ερνάντεζ Μπονέτ στο «Blue Radio» μια ομάδα επιχειρηματιών έχει αγοράσει τα δικαιώματά του και μέσω αυτών θα αγωνιστεί στο “Μπομπονέρα”.

«Η ιστορία είναι πολύ απλή: πολλοί επιχειρηματίες συναντήθηκαν, ένας από αυτούς έχει δεσμούς με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με ενδιαφέροντα για το ισπανικό ποδόσφαιρο, ένας άνθρωπος που διαχειρίζεται πολύ καλά κεφάλαια και εδρεύει στην Αργεντινή. Η πρόταση ήταν να αγοράσουν τα δικαιώματα του παίκτη, ένα συμβόλαιο με σημαντικά κεφάλαια. Η εργασία είναι να πάρουν τον παίκτη και να τον κάνουν έναν γίγαντα στην Αργεντινή, πριν τον πάρουν να παίξει ποδόσφαιρο πίσω στην Ισπανία. Η ομάδα των επιχειρηματιών βάζει το εισιτήριο και το δίνει στην Μπόκα» αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.