Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο ο θηριώδης Ολούνγκα! (vids)

Ο Μάικλ Ολούνγκα φέρεται να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό! Γιατί θεωρείται νέος Ελ Αραμπί στο Κατάρ! Οι κρούσεις από αγγλικούς συλλόγους!

Η απόφαση του Σεντρίκ Μπακαμπού να αποχωρήσει απ’ τον Ολυμπιακό και να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Νασρ, όπου και θα λάβει “βασιλικό” συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, έχει ενεργοποιήσει τους ανθρώπους των Πειραιωτών για την εύρεση του αντικαταστάτη του. Όπως προέκυψε από ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Μάικλ Ολούνγκα, ο οποίος απ’ τη σεζόν 2020-2021 αγωνίζεται στο Κατάρ με τη φανέλα της Αλ Ντουχαΐλ. Ο Ολούνγκα είναι Κενυάτης, 29 ετών με ύψος 1.93! Οι αριθμοί του είναι εντυπωσιακοί καθώς σε 192 ματς στην καριέρα του μετράει 154 γκολ και 25 ασίστ. Βέβαια δεν έχει αγωνιστεί σε κάποιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα πλην του περάσματος που έκανε απ’ την Χιρόνα τη σεζόν 2017-2018, όπου σε 16 μας πέτυχε τρία γκολ με μία ασίστ.

ΔΕΙΤΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Την περασμένη σεζόν ήταν καταλυτικός για την Αλ Ντουχαΐλ, σκοράροντας 22 γκολ σε 22 ματς πρωταθλήματος (με 3 ασίστ), για να κατακτήσει το πρωτάθλημα του Κατάρ. Το προφίλ του καταδυκνύει πως προκειται για έναν προσαρμοστικό παίκτη, αφού έχει ξεπεράσει τα 20 γκολ σε χρονιες με την Αλ Ντουχαϊλ στο Κατάρ, την Κασίβα Ρεισόλ στην Ιαπωνία και την Τζουργκάρντεν στη Σουηδία. Μάλιστα θεωρείται αντικαταστάτης του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην Αλ Ντουχαΐλ, καθώς είναι ο πρώτος σκόρερ του καταριανού συλλόγου, μετά την αποχώρηση του Μαροκινού για τον Ολυμπιακό το 2019.

Η ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΧΙΡΟΝΑ

Για τον Ολούνγκα έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και ομάδες απ’ την Αγγλία. Μάλιστα έχει προκύψει το όνομα της Έβερτον και αν αυτό αληθεύει τα πράγματα δυσκολεύουν για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Κενυάτης φορ ίσως δει τη συγκεκριμένη πρόταση, ως την τελευταία ευκαιρία της καριέρας του ν’ αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, την Premier League. Για τον παίκτη είχαν κάνει κρούση τους τελευταίους μήνες σύλλογοι όπως η Ρέιντζερς και η Φενερμπαχτσέ. Το συμβόλαιο του με την Αλ Ντουχαΐλ ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες και μπορεί να διαπραγματευτεί απευθείας για το μέλλον του και αυτό κάνει ακόμα πιο δελεαστική την περίπτωση του!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.