ΠΑΟΚ: Ο Λ. Τέιλορ θα παραμείνει στη Σαχτάρ (pic)

Τί αναφέρει δημοσίευμα από τη Βραζιλία για τον 28χρονο αμυντικό του "Δικεφάλου" που αγωνίστηκε ως δανεικός την περασμένη σεζόν στην Ουκρανία

Μια – μάλλον – ευχάριστη είδηση για τον ΠΑΟΚ έρχεται από τη Βραζιλία για τον Λούκας Τέιλορ.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός παραχωρήθηκε ως δανεικός πέρσι τον Αύγουστο στη Σαχτάρ Ντόνετσκ για μία σεζόν έναντι του ποσού των οκτακοσίων χιλιάδων ευρώ. Ο δανεισμός ολοκληρώνεται κι η γενικότερη αίσθηση που επικρατούσε ήταν πως ο ποδοσφαιριστής θα επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη και την Τούμπα, αν κι ο Ράζβαν Λουτσέσκου δε δείχνει να τον υπολογίζει στα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

Λούκας Τέιλορ

Ωστόσο, σύμφωνα με τη βραζιλιανική ιστοσελίδα esporte.ig.com.br, ο ποδοσφαριστής πέτυχε τους όρους που υπήρχαν στη συμφωνία για τον δανεισμό του κι αφορούσαν – κατά κύριο λόγο – το χρόνο συμμετοχής και με δεδομένη τη θετική διάθεση της ουκρανικής ομάδας να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, θα το πράξει καταβάλλοντας στον “Δικέφαλο” το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τέιλορ ήταν η πρώτη μεταγραφή της Σαχτάρ μετά την έναρξη του πολέμου ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία ενώ είναι ο μοναδικός Βραζιλιάνος μιας ομάδας που πριν από τον πόλεμο έσφυζε από…. συμπατριώτες του, όπως πολύ καλά γνωρίζει κι ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ και πρώην της ουκρανικής ομάδας, Ζοζέ Μπότο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.