Οι «φύλακες» των γκολπόστ (vids)

Την πρώτη θέση στην κατηγορία της Stoiximan Super League, Clean Sheets «μοιράστηκαν» Γιώργος Αθανασιάδης και Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός διεκδίκησαν το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League μέχρι το φινάλε των πλέι-οφ. Η «Ένωση» του Ματίας Αλμέιδα ήταν εκείνη που πανηγύρισε τον τίτλο της πρωταθλήτρια στην πρώτη της χρονιά στην «OPAP Arena».

Καθοριστικός για τους «κιτρινόμαυρους» ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο οποίος αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια και κράτησε ανέπαφη την εστία του σε 21 ματς της Super League, κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου, αλλά και των πλέι οφ.

Ο Αργεντίνος προπονητής έδωσε «ψήφο εμπιστοσύνης» στον Έλληνα διεθνή, ο οποίος ολοκλήρωσε την πιο παραγωγική χρονιά με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την διοργανώτρια Αρχή η πρώτη θέση ανήκει και στον Αλμπέρτο Μπρινιόλι του Παναθηναϊκού. Ο Ιταλός ύστερα από 34 παιχνίδια με τους «πράσινους» κράτησε ανέπαφη την εστία του, 21 φορές, όσες και ο κίπερ της «Ένωσης».

Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά του Μπρινιόλι στο «τριφύλλι» και σε σχέση με την πρώτη του σεζόν στον Παναθηναϊκό, αγωνίστηκε σε εννέα παιχνίδια περισσότερο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.