ΑΕΚ: Αποθέωνουν Λιβάι στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο

Ο Λιβάι Γκαρσία πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και οι συμπατριώτες του μιλούν με κολακευτικά λόγια για τις επιδόσεις του επιθετικού της ΑΕΚ.

Η αλλαγή της θέσης του Λιβάι Γκαρσία από τον Ματίας Αλμέιδα έμελλε να παίξει καθοριστικό ρόλο στην εκπληκτική σεζόν που έκανε ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

Οι επιδόσεις του Λιβάι Γκαρσία δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους συμπατριώτες του με την «trinidadexpress» να τον αποθεώνει τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «ο Λιβάι Γκαρσία βρίσκεται στην κορυφαία φάση της καριέρας του στην ΑΕΚ»!

“Η σεζόν 2022-2023 της ελληνικής Super League σηματοδότησε μια σημαντική χρονιά για τον Γκαρσία. Αυτή τη σεζόν ο Λιβάι ηγήθηκε της πρώτης γραμμής, καθώς η ΑΕΚ κέρδισε το πρωτάθλημα μετά από πέντε χρόνια και το Κύπελλο. Ο 25χρονος διεθνής ολοκλήρωσε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσφατα με συνολικά 18 γκολ, εκ των οποίων τα 14 στο πρωτάθλημα. Τερμάτισε πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και δεύτερος συνολικά μετά τον Μπακαμπού” αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα και προσθέτει:

“Ο Γκαρσία διπλασίασε επίσης τα επτά γκολ που είχε πετύχει στο προηγούμενο πρωτάθλημα την περίοδο 2021-2022. Σκόραρε στους μισούς από τους 26 αγώνες που έπαιξε η ΑΕΚ τη φετινή σεζόν και πέτυχε γκολ και στις υπόλοιπες πέντε ομάδες που αποτελούν την πρώτη εξάδα της Super League. Τα κατορθώματα του Γκαρσία αυτή τη σεζόν πυροδότησαν εικασίες που τον συνδέουν με την πρωταθλήτρια Σκωτίας Σέλτικ, την γαλλική Λυών, την ισπανική Βιγιαρεάλ και πολλούς άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, με 15 εκατομμύρια λίρες να αναφέρονται ως τιμή πώλησης”.

Κλείνοντας, το δημοσίευμα υποστήριζει πως “Η σωστή τιμή μπορεί να επηρεάσει ακόμη και τον πιο ένθερμο ιδιοκτήτη ποδοσφαιρικού συλλόγου» αναφερόμενοι στον Δημήτρη Μελισσανίδη και την πρόσφατη δήλωσή του πως ο Λιβάι δεν πωλείται.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.