ΑΕΚ: Τι ισχύει για τα καθίσματα στο πέταλο των οργανωμένων

Η ΑΕΚ εννοείται πως είναι υπέρ των καθισμάτων δίχως πλάτη στο πέταλο, ωστόσο για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρξει νομικό πλαίσιο τόσο στην UEFA, όσο και στην χώρα μας.

Ένα από τα θέματα που απασχολούν την ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν είναι η ασφάλεια των ανθρώπων που θα βρίσκονται στην “Αγιά Σοφιά”, όπως επίσης και αν υπάρχει η δυνατότητα να αντικατασταθούν τα καθίσματα στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τα γνωστά καρεκλάκια με πλάτη, ωστόσο οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα ήθελαν να μπορούσαν να τα αντικαταστήσουν με καθίσματα δίχως πλάτη.

Κάτι τέτοιο όμως για να συμβεί θα πρέπει να υπάρξει νομοθετικό πλαίσιο τόσο από την UEFA, όσο και από την επιτροπή που χορηγεί άδεια καταλληλότητας των γηπέδων στην Ελλάδα.

Για την ώρα, η συγκεκριμένη πρόβλεψη δεν είναι ακόμη θεσμοθετημένη από την UEFA, ενώ έχει δοθεί άδεια για να λειτουργήσει δοκιμαστικά σε Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία και να κινηθούν από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανάλογα με τα συμπεράσματα που θα βγάλουν.

Από την ΑΕΚ δεν υπάρχει αυτή την στιγμή δρομολογημένο ζήτημα αντικατάστασης των καθισμάτων στο πέταλο των οργανωμένων, με καθίσματα χωρίς πλάτη. Η πρόθεση είναι δεδομένο πως υπάρχει, αλλά η δρομολόγηση της είναι σύνθετο ζήτημα που έχει ακόμα πολύ δρόμο μέχρι την υλοποίησή του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.