Άρης: Ο Νταρίντα “υποδέχεται” Ρουπ και Μάνου

Μία τριάδα που δεν… “γνωρίστηκε” μεταξύ της τη σεζόν που πέρασε και τώρα περιμένει την επόμενη αγωνιστική περίοδο στον Άρη

Βλάντιμιρ Νταρίντα… Λούκας Ρουπ… Μάνου Γκαρθία. Τρεις παίκτες με συγκεκριμένη αγωνιστική δυναμική, τρεις παίκτες στους χαφ και με βοήθειες στην επίθεση, τρεις παίκτες που ήταν στο ρόστερ του Άρη και την προηγούμενη σεζόν, πλην όμως δεν μπόρεσαν να βρεθούν ο ένας με τον άλλον, όλοι μαζί, στον αγωνιστικό χώρο. 

Η παρουσία και των τριών δημιουργεί στον Άρη συγκεκριμένες, και εύλογες, προσδοκίες για την επόμενη σεζόν. 

Ο Νταρίντα μπήκε στο ρόστερ του Άρη τον Ιανουάριο και έκανε το πρώτο του παιχνίδι στις 4 Ιανουαρίου, στην Τούμπα, στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Αρης. Η συνέχεια είναι γνωστή. Ο Τσέχος ολοκήρωσε τη σεζόν με 23/23 παιχνίδια ως βασικός, με 5 γκολ και 4 ασίστ. Παρά το γεγονός ότι μπήκε στο ρόστερ του Άρη τον Ιανουάριο, στη σχετική ψηφοφορία αναδείχτηκε MVP της σεζόν από τον κόσμο του Άρη.

Ο Νταρίντα βρίσκει στον Άρη τον Μάνου Γκαρθία, απόκτημα του καλοκαιριού, την πιο ακριβή μετεγγραφή του Άρη. Ο Τσέχος συναντά τον Ισπανό σε ένα διάστημα, τον μήνα Ιανουάριο, που ο Γκαρθία είναι στην καλύτερη του φάση στη σεζόν.

Στις 8 Ιανουαρίου ο Μάνου Γκαρθία βάζει το πρώτο του γκολ στη σεζόν (στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης) και στις 21 Ιανουαρίου βάζει τρία γκολ στη νίκη επί του Βόλου με 3-0. Στις 25 Ιανουαρίου όμως έρχεται ο τραυματισμός του, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που θα τον αφήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. 

Αποτέλεσμα αυτού, Νταρίντα και Μάνου Γκαρθία να προλάβουν να παίξουν μαζί μόνο τον Ιανουάριο και μόνο για 4 παιχνίδια. 

Τον χειμώνα, ο Αρης αποκτά και τον Ρουπ. Μένει να φτάσει ο Γερμανός στον επιθυμητό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας, μπαίνει ο Φεβρουάριος για να κάνει το ντεμπούτο του με τον Αρη, στις 4/2, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό, όταν μπήκε ως αλλαγή. 

Ο Ρουπ δηλαδή -που προσφάτως επέκτεινε τη συνεργασία με τον Άρη για 1+1- δεν πρόλαβε καθόλου τον Μάνου Γκαρθία, δεν έπαιξαν καθόλου μαζί. Και με τον Νταρίντα όμως, στο τέλος της σεζόν, επίσης δεν έχουν -μαζί- αρκετά παιχνίδια. 

Ο Ρουπ στις 26 Φεβρουαρίου τραυματίζεται και θα χρειαστεί να περάσει ένα διάστημα κάτι παραπάνω από δύο μήνες για να επιστρέψει. Επιστρέφει στις 30 Απριλίου στο ΠΑΟΚ-Άρης και όταν τελειώνει η σεζόν, θα έχει -συνολικά- 8 παιχνίδια (με ένα γκολ) εκ των οποίων τα τρία ως βασικός. 

Αρα, ο Ρουπ δεν έπαιξε καθόλου με τον Μάνου Γκαρθία και έπαιξε πολύ λίγο με τον Νταρίντα

Η έναρξη της νέας σεζόν είναι με νέα δεδομένα. Ο Μάνου Γκαρθία θα επιστρέψει από τον τραυματισμό του και ο Λούκας Ρουπ θα είναι από την αρχή στην προετοιμασία. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.