Τσιρίνος για Βόλο: «Πράγματα στην ομάδα δε θύμιζαν ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, δε μου άρεσαν και έφυγα!»

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τη θεσσαλική ομάδα εξήγησε ο μέσος από την Ονδούρα.

Ο Μίκαελ Τσιρίνος μίλησε για πράγματα που δεν του άρεσαν κατά την εξάμηνη παραμονή του στον Βόλο, τα οποία τον οδήγησαν και στην αποχώρησή του από τον σύλλογο.

«Είχα την επιλογή να φύγω στο τέλος της χρονιάς και την ενεργοποίησα, επειδή πολλά πράγματα που συνέβησαν στην ομάδα μου άρεσαν. Τώρα περιμένω μια νέα ευκαιρία», δήλωσε ο Τσιρίνος σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

«Πήγα με την ψευδαίσθηση ότι η κατάσταση θα είναι καλύτερη για μένα από ότι στο Μεξικό ή τις ΗΠΑ, αλλά δεν ήταν έτσι. Δεν ένιωθα άνετα, πέρα από τους τραυματισμούς που είχα, έτσι αποφάσισα να φύγω.

Η σεζόν μου ήταν καλή, έπαιξα σε όλα τα παιχνίδια βασικός, το προπονητικό τιμ και ο πρόεδρος πίστευαν σε μένα, αλλά αποφάσισα να φύγω γιατί συνέβησαν πράγματα στην ομάδα που δεν θύμιζαν ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να πω τι ήταν.

Η ψευδαίσθηση του να πάω στην Ευρώπη μου… έφαγε το κεφάλι. Είμαι χαρούμενος για όσα συνέβησαν, αλλά υπήρχαν πράγματα που δεν μου άρεσαν», πρόσθεσε ο 27χρονος διεθνής άσος.

Ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα κατέγραψε 14 συμμετοχές κι ένα γκολ στο πρωτάθλημα στο διάστημα που έπαιξε στην Ελλάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας