ΠΑΟΚ: Επιστροφή στ’ ασπρόμαυρα….

Το.... project "Τουλούζ" δεν εκτυλίχθηκε όπως θα το περίμενε ο 22χρονος Χαλκιδικιώτης μέσος.....

Ένα – ακόμη – από τα σημαντικότερα ταλέντα των χρυσοφόρων Ακαδημιών του ΠΑΟΚ άνοιξε τα φτερά του το περασμένο καλοκαίρι προκειμένου να δοκιμάσει την τύχη του και τις δυνατότητές του εκτός συνόρων, όμως ειδικά η πρώτη (σ.σ. η τύχη) δεν του…. έκλεισε το μάτι. Ο λόγος για τον Χάρη Τσιγγάρα….

Ο 22χρονος μέσος μέσα από τις εμφανίσεις του στη σεζόν 2021-2022, ουσιαστικά την παρθενική του με την πρώτη ομάδα, έδειξε στοιχεία των δυνατοτήτων του αλλά κι όσων μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο, κίνησε το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού και τελικά κατέληξε στην Τουλούζ ως δανεικός.

Ωστόσο, αντιμετώπισε πρόβλημα, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου τον περασμένο Νοέμβριο προκειμένου ν’ αποκαταστήσει το πρόβλημα με τους κοιλιακούς κι όπως ήταν λογικό έμεινε αρκετά πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του με αποτέλεσμα ο τελικός απολογισμός στη γαλλική ομάδα να αναφέρει έξι συμμετοχές και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η απόφαση για την επιστροφή του στον “Δικέφαλο” λογίζεται ως ειλημμένη σε μια θέση που υπάρχει κι η ανάγκη και οι σκέψεις για ενίσχυση. Αν κι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα τις τελευταίες ημέρες θα ήταν σώφρον τίποτα να μη λογίζεται ως βέβαιο….


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.