Παναθηναϊκός: Εξετάζει την περίπτωση Νίκα

H μεταγραφολογία ξεκίνησε πολύ νωρίς για τον Παναθηναϊκό και ήδη έχουν γραφτεί σε μερίδα του Τύπου δεκάδες ονόματα.

Βέβαια ουσιαστικές συζητήσεις δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα και είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για κάτι χειροπιαστό. Άλλωστε δεν έχει συμπληρωθεί καλά καλά ούτε βδομάδα από την ανακοίνωση της πρόσληψης του νέου τεχνικού διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου. Το πιο λογικό είναι να κυλήσει ήρεμα αυτή η εβδομάδα και από την επόμενη να αρχίσουν ουσιαστικές συζητήσεις. 


Οι Πράσινοι πάντως, όπως έχουμε ξαναγράψει, δεν αναμένεται να προχωρήσουν σε κινήσεις εντυπωσιασμού και είναι λογικό. Άλλωστε έχουν αποκτήσει εμπειρία από λάθη που έγιναν στο παρελθόν και είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να τα επαναλάβουν. Εξετάζουν στο “μικροσκόπιο” ποδοσφαιριστές με προοπτική και μετρούν την κάθε τους κίνηση. 

Περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα του Ζέκα, που θέλει να τελείωσει την καριέρα του στο τριφύλλι φαίνεται ότι θα προχωρήσουν, αλλά για άλλους λόγους. Ο έμπειρος χαφ δεν έρχεται για να δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή, αλλά για κλείσει την καριέρα του τιμητικά, όπως ο ίδιος επιθυμεί. 

Φήμες που έχουν κυκλοφορήσει για τον Γιώργο Νίκα του Λεβαδειακού, φαίνεται ότι έχουν λογική. Ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, σε πολύ καλή ηλικία και με καταπληκτική σεζόν. Σκοράρει συχνά, έχει καλή πάσα και τρέχει ακατάπαυστα. Είναι αυτό που λείπει από την μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού. 

Το όνομα του έχει γραφτεί κατά καιρούς στον Τύπο και δεν αποκλείεται να αποτελέσει την πρώτη κίνηση ουσίας του Παναθηναϊκού.Μπορεί να μην κάνει κλικ στον κόσμο αυτή η μεταγραφή, αλλά όσοι γνωρίζουν λίγα πράγματα από ποδόσφαιρο, μιλούν για μια εξαιρετική περίπτωση. 

Μην ξεχνάτε ότι ούτε το όνομα του Ιωαννίδη έκανε αίσθηση στους οπαδούς των πράσινων, αλλά ο “Φωτάρας” μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε ο αγαπημένος της κερκίδας και ίσως το μεγαλύτερο περιουσιακό του στοιχείο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.