Μπράτσος: «Επιτυχημένη η χρονιά για τον Βόλο»

Θετικό πρόσημο είχε η φετινή χρονιά για τον Βόλο σύμφωνα με τον Κώστα Μπράτσο.

Ο προπονητής της ομάδας της Μαγνησίας μίλησε στο «Metropolis 95.5» για την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε εξέφρασε την εμπιστοσύνη στους Έλληνες προπονητές, ενώ αναφέρθηκε και στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Μπράτσος:

«Προσαρμόζεσαι και ανταποκρίνεσαι στις καταστάσεις όπως η φυγή κάποιων ποδοσφαιριστών σε ομάδες μεγαλύτερου βεληνεκούς. Δεν νιώθω ο πιο αδικημένος προπονητής. Η ομάδα έχει πρόοδο, τα έσοδα από τα εισιτήρια ανέβηκαν και γενικά η χρονιά για την ομάδα ήταν επιτυχημένη.

Οι Ελληνες προπονητές είναι αξιόλογοι και μοντέρνοι και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους Ευρωπαίους. Και αυτό ισχύει και για τους Ελληνες ποδοσφαιριστές και για τους Ελληνες διαιτητές. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα πρωτάθλημα που έχει την εκτίμηση της Ευρώπης, μένει να δοθεί η εμπιστοσύνη στους Έλληνες προπονητές, ποδοσφαιριστές και διαιτητές».

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Ο τελικός είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και δεν παίζει πάντα ρόλο το ποιος είναι φαβορί ή σε ποια κατάσταση είναι μια ομάδα. Η ΑΕΚ υπερτερεί σε αγωνιστικό επίπεδο, σε ψυχολογικό επίπεδο και σε θέμα ρόστερ. Όμως επειδή είναι τελικός, για μένα ξεκινάει από το μηδέν. Από τη στιγμή που θα σφυρίξει ο διαιτητής, η παράδοση και τα υπόλοιπα μένουν εκτός. Η ΑΕΚ και λόγω της ψυχολογίας της θα κάνει σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό το πρέσινγκ. Ο ΠΑΟΚ χτίζει το παιχνίδι του από τον τερματοφύλακα, η ΑΕΚ δεν αφήνει αυτό το πράγμα στον αντίπαλο. Η τακτική, η λεπτομέρεια και οι επιλογές των προπονητών θα παίξουν τον ρόλο τους».

Για τον Κωνσταντέλια: «Η ανάλυση απόδοσης είναι μέσα στη διαδικασία του ποδοσφαίρου, από τη στιγμή που ο Γιάννη πήρε συνεχόμενα παιχνίδια θα έγινε αντικείμενο ανάλυσης των ομάδων. Αλλά παίζει ρόλο και πως τον τροφοδοτεί η υπόλοιπη ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.