ΟΦΗ: Ενδιαφέρον δύο ομάδων από την Κύπρο για Νταμπράουσκας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «kerkida.net» δύο ομάδες από την Κύπρο ήταν διατεθειμένες να καταβάλουν το buy out του Βάλντας Νταμπράουσκας, αλλά ο Λιθουανός είναι αρνητικός.

Στο «στόχαστρο» δύο κυπριακών ομάδων είναι ο Βάλντας Νταμπράουσκας. Ο Λιθουανός προπονητής του ΟΦΗ έκανε εξαιρετική δουλειά στους «ομιλήτες» και η ομάδα του Ηρακλείου τερμάτισε στην πρώτη θέση των πλέι-άουτ για την Stoiximan Super League.

Το όνομα του 46χρονου προπονητή βρέθηκε ψηλά στη λίστα δύο ομάδων από την Κύπρο. Μάλιστα δεν έγινε γνωστό τα ονόματα των συλλόγων, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να καταβάλουν στο ΟΦΗ το buy out. Ο Νταμπράουσκας είναι αρνητικός για την πιθανή μετακίνηση του στην Κύπρο.

«Η εξαιρετική δουλειά του Λιθουανού οδήγησε παράγοντες ΔΥΟ ομάδων μας… κοντά του. Ο 46χρονος που κάνει σπουδαίο έργο με τον ΟΦΗ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 ωστόσο υπάρχει ρήτρα (Buyout) για αποχώρηση. Οι πρώτες πληροφορίες που εξασφάλισε το ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ αναφέρουν ότι ο Valdas Dambrauskas σε αυτή τουλάχιστον τη φάση δεν είναι θετικός για να συνεχίσει στο Κυπριακό πρωτάθλημα», ανέφερε το ρεπορτάζ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.