Αστέρας Τρ. – Ατρόμητος 1-1: Ισοπαλία γοήτρου (hls)

Ισοπαλία γοήτρου 1-1 στην Αρκαδία για Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο σε όμορφο, ανοικτό παιχνίδι.

Ο Αστέρας Τρίπολης ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League, σε μια αναμέτρηση γοήτρου που άφησε τους Περιστεριώτες στη δεύτερη θέση του μίνι πρωταθλήματος με 38 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας έμεινε τέταρτος με 31. Σκόρερ ο Κωστέας στο 43′ και ο Κούεν στο 54′.

Κόντρα στη ροή ο νεαρός Κωστέας!

Ο Κλωναρίδης στο 32′ έκανε την κούρσα από δεξιά και πάσρε παράλληλα, ο Τζαβίδας με προβολή έστειλε την μπλάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Τσιφτσή. Ο Φριτζόνσον ήταν αρκετά άστοχος στην επαναφορά! Στο 40′ ο Κλωναρίδης επανέλαβε μια ακόμα κούρσα από δεξιά και σέντραρε παράλληλα, αλλά ο Τζοβάρας δεν κατάφερε να τη στείλει στα δίκτυα με προβολή από πλεονεκτική θέση. Στο 43′ ο Αστέρας άνοιξε το σκορ κόντρα στη ροή του ματς με κεφαλιά του νεαρού φορ Κωστέα! Ο Μπαρτόλο εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Ντε Μποκ έχασε τον Κωστέα και ο 20χρονος με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Ήταν το παρθενικό γκολ του Κωστέα με την πρώτη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης σε 12 ματς συνολικά.

Αποφασισμένος για ισοφάριση ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος μπήκε αποφασισμένος στο δεύτερο ημίχρονο και στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η άμυνα του Αστέρα δεν κατάφερε ν’ απομακρύνει. Ο Κούεν έπιασε ένα δυνατό σουτ από πλάγια θέση και ο Τσιφτσής δεν κατάφερε ν’ αντιδράσει βλέποντας την μπάλα να καταλήγει στα δίκτυα του για το 1-1 του Ατρόμητου! Στο 67′ οι δύο ομάδες έχασαν απίθανες ευκαιρίες για να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Οι Αρκάδες έφτασαν μια ανάσα απ’ το γκολ αλλά ο Γιαννιώτης σταμάτησε με εκπληκτικό τρόπο τον Μπερτόγλιο, στέλνοντας την μπάλα κόρνερ! Αμέσως μετά ο Ατρόμητος έκλεψε απ’ το κόρνερ των γηπεδούχων, βγήκε στον αιφνιδιασμό, η μπάλα έφτασε στον Ρομπάιγ, ο οποίος προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα άουτ!

Στο 75′ ο Τσιφτσής απέκρουσε με το σώμα το σουτ του Κωτσόπουλου μέσα από την περιοχή. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος βγήκε στον αιφνιδιασμό, ο Αγκιμπού Καμαρά δοκίμασε το σουτ, ο Τσιφτσής επενέβη και ο Ρομπάιγ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, αλλά από θέση οφσάιντ. Το 1-1 παρέμεινε! Στο 84′ οι γηπεδούχοι απείλησαν με το σουτ του Σίτο να περνάει δίπλα απ’ το δοκάρι του Γιαννιώτη. Στο ίδιο λεπτό ο Αστέρας είχε δοκάρι, όμως ο Ζαμπάλας σφύριξε ορθά επιθετικό φάουλ στην προσπάθεια του Ατιένθα. Στο 89′ ο Αγκιμπού Καμαρά, δοκίμασε το πόδι του αλλά ο Τσιφτσής μπλόκαρε. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη στιγμή στο παιχνίδι.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.