Μαρινάκης: “Αυτονόητος ο ορισμός διαιτητών Elite κατηγορίας”

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μέσω του θεσμικού του ρόλου ζήτησε Εlit διαιτητές ή Α’ κατηγορίας από τα κορυφαία πρωταθλήματα στα ματς της 10ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Την Κυριακή (14/5) κρίνεται οριστικά ο τίτλος του πρωταθλητή, αλλά και η ομάδα που θα καταλάβει την 3η θέση μέσω των αναμετρήσεων ΑΕΚ – Βόλος, Παναθηναϊκός – Άρης και ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για τη 10η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης με επιστολή του προς τις ΕΠΟ και ΚΕΔ ζήτησε τον ορισμό Elite διαιτητών ή Α’ Κατηγορίας από τα 6 κορυφαία πρωταθλήματα.

Αναλυτικά το αίτημα του Βαγγέλη Μαρινάκη:

“Όπως γνωρίζετε την Κυριακή 14.05.2023 διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος της Super League 1 κατά την οποία θα κριθεί αφενός μεν ο τίτλος του πρωταθλητή και αφετέρου η τελική κατάταξη των ομάδων που δυνητικά θα καθορίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για το UEFA Europa League της επόμενης περιόδου.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι έχετε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να οριστούν στους αγώνες αυτούς διαιτητές από την Elite κατηγορία Διαιτητών της UEFA ή έστω Διαιτητές Πρώτης Κατηγορίας προερχόμενοι από τα έξι (6) κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Αγγλίας, Ισπανίας, Γερμανίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Ολλανδίας).

Ορισμός διαιτητών που δεν θα ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα συνιστά ομολογία απόλυτης αποτυχίας και (άλλο ένα) τεκμήριο αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής του Πρωταθλήματος“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.