Ατρόμητος-Παναιτωλικός 2-0: Αποχαιρέτησε τον κόσμο του με νίκη, χαρούμενοι οι Αγρινιώτες (vids, pics)

Τη δεύτερη νίκη του στα πλέι άουτ της Super League σημείωσε ο Ατρόμητος, ο οποίος επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού με τους Αγρινιώτες να εξασφαλίζουν και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία.

Με νίκη αποχαιρέτησε το κοινό του στο Περιστέρι ο Ατρόμητος, ο οποίος επιβλήθηκε 2-0 του Παναιτωλικού που λόγω των υπολοίπων αποτελεσμάτων εξασφάλισε την παραμονή του στη Super League και μαθηματικά.

Αγκιμπού Καμαρά και Βίκτωρ Κλωναρίδης τα γκολ της νίκης της ομάδας του Κόουλμαν, ενώ για την ομάδα του Αναστασίου είχε δοκάρι ο Καρέλης στο 80′, ενώ χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ.

Ανώτερος ο Ατρόμητος, προβάδισμα με Αγκιμπού

Με τον Ατρόμητο να έχει τον έλεγχο στο μεγαλύτερο κομμάτι κύλησε το πρώτο ημίχρονο στο Περιστέρι, με τους γηπεδούχους στο 3ο λεπτό να απειλούν με τον Κωστσόπουλο, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Ανέστη αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ.

Ο Παναιτωλικός είχε ευκαιρία με τον Μπουζούκη στο 5′, με τη μπάλα να περνάει άουτ, ενώ στο 10′ ο Μπρανέσκου μπλόκαρε το σουτ του Μόρσεϊ, όπως έγινε και στο 16′.

Ο Ατρόμητος είχε την κατοχή της μπάλας και ευτύχησε να βρει γκολ στο 30′, όταν από σουτ του Κλωναρίδη και λανθασμένη εκτίμηση της φάσης από τον Μαλή, ο Αγκιμπού Καμαρά με κοντινή προβολή σημείωσε το 1-0.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου σκόραρε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μλάντεν από κοντινή απόσταση, όμως στο ξεκίνημα της φάσης υπήρχε off side και έτσι το γκολ ακυρώθηκε.

Στα γήπεδα της Super League θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν ο κόσμος του Παναιτωλικού. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ευκαιρίες, δοκάρι, αλλά γκολ δεν βρήκε ο Παναιτωλικός

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον Παναιτωλικό να έχει την πρώτη τελική, με το σουτ του Ξενιτίδη στο 49′ να φεύγει άουτ, ενώ στο 54′ ήρθε η σημαντικότερη ευκαιρία του στο παιχνίδι, όταν από τη σέντρα του Λάρσον, ο Ζοάο Πέδρο με τρομερό άλμα πήρε την κεφαλιά, αλλά εξίσου εντυπωσιακή και ενστικτώδης ήταν η απόκρουση του Μπρανέσκου.

Στο 55′, ωραίο σουτ του Αγκιμπού Καμαρά μέσα από την περιοχή με τη μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ άουτ έφυγε και το ωραίο σουτ του Κωτσόπουλου στου 62ο λεπτό. Ένα λεπτό μετά ο Παναιτωλικός απείλησε ξανά με τον Χουάνπι να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τη μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μπρανέσκου.

Δεν μπόρεσε να σκοράρει ο Ζοάο Πέδρο και η αγωνία συνεχίζεται… ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Κλωναρίδης έκανε ωραία ενέργεια στο 72′, αλλά το σουτ του Αγκιμπού Καμαρά δεν ήταν καλό με τη μπάλα να φεύγει άουτ, όπως και το ωραίο σουτ που έκανε ο Αθανασίου στο 76ο λεπτό.

O Παναιτωλικός έχασε μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία στο 80ο λεπτό, όταν ο Καρέλης βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ατρόμητου, πλάσαρε τον Μπρανέσκου, όμως ο Ρουμάνος γκολκίπερ ήταν τυχερός γιατί η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και έφυγε πλάγια.

Στο 84ο λεπτό οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να φτάσουν σε δεύτερο γκολ, όμως τόσο το σουτ του Έντερ, όσο και η κεφαλιά του Κωτσόπουλου σταμάτησαν πάνω στον Ανέστη.

Δευτερόλεπτα μετά, ο Ατρόμητος βγήκε στην αντεπίθεση και με ωραία πάσα του Έντερ, ο Κλωναρίδης βρέθηκε απέναντι από τον Ανέστη και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0 σκοράροντας για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Μπρανέσκου, Κεσχρίντα, Χατζηισαϊας, Μαυρομάτης, Αθανασίου, Οικονομίδης (79′ Έρλινγκμαρκ), Έντερ, Καμαρά (86′ Φριντζόνσον), Ρομπάιγ (67′ Ροτάριου), Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος (87′ Τζαβίδας).

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης (36′ Ντουάρτε), Λάρσον, Μαλής, Χουχούμης, Μλάντεν, Ξενιτίδης (61′ Κολοβός), Μπουζούκης (46′ Ντίας), Μόρσεϊ (74′ Καρέλης), Χουάνπι, Πέδρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.