Ολυμπιακός: Γιατί ο Μπιέλ δεν πανηγύρισε στο γκολ

Ο Πεπ Μπιέλ έχει... ξενερώσει και ο Ολυμπιακός αποφασίζει αν θα τον "κερδίσει" ξανά!

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες, συντρίβοντας με 5-0 τον Βόλο, ο οποίος έπαιξε απελευθερωμένα και ανοικτά στο “Γ. Καραϊσκάκης” με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να διακριθεί ούτε επιθετικά, ούτε ανασταλτικά. Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν διάθεση απ’ το πρώτο λεπτό και ήδη στο ημίχρονο είχαν ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Ο Πεπ Μπιέλ σημείωσε το 3-0 έπειτα από ασίστ του Κώστα Φορτούνη, όμως ο Ισπανός δεν πανηγύρισε καν, ούτε έδειξε το παραμικρό σημάδι χαράς. Προφανώς δεν περίμενε κανείς να κάνει τον γύρο του… θριάμβου μετά το εύκολο γκολ που πέτυχε για το επίπεδο του. Ωστόσο η παγωμάρα μετά το γκολ, δείχνει το μέγεθος της απογοήτευσης του για τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε προσωπικά και συλλογικά η σεζόν.

Ο Μπιέλ προσπαθεί ολόκληρη τη σεζόν να πάρει ευκαιρίες στον άξονα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατόν, ανεξαρτήτως προπονητή, εξαιτίας της παρουσίας Φορτούνη, Χάμες και Βαλμπουενά στην ίδια θέση. Ο Ισπανός παρ’ όλα αυτά έκανε καλά παιχνίδια από τα πλάγια της μεσαίας γραμμής, ωστόσο απ’ ένα σημείο και μετά “ξεφούσκωσε” πνευματικά, σαφώς επηρεασμένος από τις συνεχείς αλλαγές προπονητών στον πάγκο του Ολυμπιακού και την έλλειψη σαφούς αγωνιστικού πλάνου. Να σημειώσουμε εδώ πως ο 26χρονος έχει σημειώσει μέχρι στιγμής 16 γκολ και 6 ασίστ σε 45 ματς και αυτή είναι μια αρκετά συμπαθητική επίδοση.

Προφανώς η περίπτωση Μπιέλ θα πρέπει να συζητηθεί απ’ τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ώστε να κερδίσουν ξανά τον Ισπανό μέσο, ο οποίος μπορεί να αποδώσει σε υψηλότατα στάνταρ ποιότητας και να γίνει ένας απ’ τους πιο κομβικούς παίκτες της νέας σεζόν. Παράλληλα πρέπει και ο ίδιος να κάνει την αυτοκριτική του, καθώς η καθίζηση στην απόδοση του ήταν σε μεγάλο βαθμό αδικαιολόγητη. Ανεξαρτήτως των όσων συμβαίνουν σε μια ομάδα, ο επαγγελματισμός πρέπει να προηγείται, ειδικά όταν μιλάμε για έναν απ’ τους πλέον ακριβοπληρωμένους παίκτες του ρόστερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.