Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 2-2: Ο Ζοάο Πέδρο του “έκλεψε” τη νίκη (hls)

Με γκολ του Ζοάο Πέδρο από το σημείο του πέναλτι στο 14ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Παναιτωλικός "έκλεψε" τη νίκη από τον Λεβαδειακό (2-2), ο οποίος στο ημίχρονο ήταν μπροστά στο σκορ με 0-2.

Μια σπουδαία νίκη παραμονής μέσα από τα χέρια του έχασε ο Λεβαδειακός, ο οποίος είδε τον Παναιτωλικό να γυρίζει από το 0-2 και να παίρνει ισοπαλία 2-21 στο 14ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Γιώργος Νίκας, πέτυχε τα δύο γκολ της ομάδας του Γιάννη Πετράκη, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 60′ με τον Ζοάο Πέδρο και στο 9ο λεπτό των καθυστερήσων να κερδίζουν πέναλτι με τον Μάρτενσον και τον Πορτογάλο να νικά τον Γκροφ για το 2-2.

Με τη νίκη αυτή ο Λεβαδειακός έφτασε στους 24 βαθμούς και ο Παναιτωλικός που τους 30.

Αιφνιδιασμός στην εκκίνηση και στον φινάλε του ημιχρόνου από Νίκα

Ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που απείλησε πρώτος, με τον Χουχούμη να σουτάρει στο 2′ και τη μπάλα να φεύγει άουτ. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Λεβαδειακός κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μάρτενσον πάνω στον Βρακά, με τον Σιδηρόπουλο να δίνει αμέσως το πέναλτι, η φάση ελέγχθηκε από το VAR αλλά η απόφαση δεν άλλαξε. Ο Νίκας εκτέλεσε και με τη βοήθεια του δοκαριού νίκησε τον Ανέστη για το 0-1.

Στο 13ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το δεύτερο γκολ όταν από αντεπίθεση του Γιαννιώτα, ο Βρακάς πλάσαρε με τη μπάλα να χτυπά στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού του Ανέστη.

Ο Νίκας έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 15′ για το 0-2 με το σουτ από τη μικρή περιοχή να σταματά στον Ανέστη, ενώ στο 17′ η κεφαλιά του Λάρσον πέρασε άουτ.

Ο Παναιτωλικός απείλησε στο 27′ με το μακρινό σουτ του Χουάνπι, όμως ο Γκροφ έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ και στην εξέλιξη της φάσης ο Χουχούμης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 31′, ο Κολοβός σούταρε από μακριά, αλλά ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού έδιωξε τον κίνδυνο.

Ο Λεβαδειακός έφτασε σε δεύτερο γκολ στο 44′, όταν από ωραία συνεργασία του Νίκα με τον Γερεμέγεφ, ο πρώτος αξιοποίησε τη σέντρα του Σουηδού και με κεφαλιά έκανε το 0-2 πετυχαίνοντας το 0-2 με το 5ο φετινό του τέρμα.

Το ημίχρονο έκλεισε με ωραία ατομική προσπάθεια του Τσάπρα ο οποίος σούταρε με τον Ανέστη να αποκρούει ενστικτωδώς.

Ανέλαβε δράση ο Ζοάο Πέδρο

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον Παναιτωλικό να κερδίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γκροφ στον Καρέλη, όμως ο Σιδηρόπουλος αφού είδε τη φάση ξανά πήρε πίσω την απόφασή του.

Στο 54′, ο Νίκας άγγιξε το χατ-τρικ με τον Ανέστη να αποκρούει από κοντινή απόσταση και να διώχνει σε κόρνερ.

Ο Παναιτωλικός επέστρεψε ξανά στο ματς στο 60ο λεπτό, με τον Ντίας να βγάζει ωραία σέντρα και τον Ζοάο Πέδρο να κάνει τρομερό άλμα και με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Γκροφ μειώνοντας σε 1-2.

Στο 88′, ο Γιάννης Μπουζούκης είδε τον Τσάπρα να βάζει προβολή και να αποτρέπει την ισοφάριση διώχνοντας σε κόρνερ, ενώ στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του μέσου του Παναιτωλικού πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γκροφ.

Στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μάρτενσον βρέθηκε στο έδαφος σε μαρκάρισμα του Μπελμόντ και ο Σιδηρόπουλος που αρχικά έδειξε άουτ, είδε τη φάση στο VAR και στη συνέχεια κατελόγισε πέναλτι με τον Ζοάο Πέδρο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 14ο λεπτό των καθυστερήσεων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.