Παναιτωλικός-Ιωνικός 0-1: Μεγάλο διπλό αλλά η μάχη παραμονής συνεχίζεται (hls)

O Ιωνικός πέτυχε σπουδαία νίκη στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού με 1-0, αλλά η μάχη για την παραμονή συνεχίζεται μετά και τα αποτελέσματα των ομάδων που έχουν τον ίδιο στόχο.

Την τρίτη εκτός έδρας νίκη του στη φετινή Super League σημείωσε ο Ιωνικός ο οποίος επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Επεισοδιακό ημίχρονο με γκολ για τον Ιωνικό

Το πρώτο ημίχρονο είχε λίγα πράγματα για τα οποία θα τα θυμόμαστε και σίγουρα δεν ήταν αγωνιστικά, καθώς οι δύο ομάδες δεν είχαν καλές στιγμές. Η πρώτη αξιόλογη στιγμή ήρθε στο 25ο λεπτό με το σουτ του Κάνιας να φεύγει άουτ, ενώ στο 33′ από το σουτ του Μάσας η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μλάντεν με τον Βεργέτη αρχικά να μην δείχνει πέναλτι, αλλά η απόφασή του άλλαξε μετά την εξέταση της φάσης από τον ίδιο στο μόνιτορ του VAR. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σεμπά, ο οποίος νίκησε τον Ανέστη για το 0-1 στο 37′. Στη φάση του πέναλτι υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες και διαπληκτισμοί με αποτέλεσμα το ημίχρονο να τελειώσει με 9 λεπτά καθυστερήσεις.

Δοκάρι ο Ιωνικός, δοκάρι και ο Παναιτωλικός

Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός έψαξε αντίδραση, είχε δύο καλές στιγμές με τους Στάγιτς και Καρέλη (53′, 55′) αλλά στο 60′ ο Ιωνικός άγγιξε το 2-0, όταν από ωραία πάσα του Μάντζη, ο Σεμπά βγήκε εξαιρετικά στην επίθεση, πάσαρε στον Ελευθεριάδη, ο οποίος σούταρε με τη μπάλα να χτυπά στο δοκάρι του Ανέστη και να φεύγει άουτ.

Ο Παναιτωλικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά όχι και τον τρόπο να γίνει επικίνδυνος, με τον Ζοάο Πέδρο στο 73′ να βρίσκει τον Καρέλη το σουτ του οποίου όμως δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Χουτεσιώτη.

Στο 79’ κεφαλιά του Ούγκο Σόουζα πέρασε άουτ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό το πλασέ του Κολοβού πέρασε δίπλα από την εστία του Χουτεσιώτη.

Για τους γηπεδούχους η σημαντικότερη ευκαιρία ήρθε στο 90′, από το γύρισμα του Αποστολάκη, ο Κολοβός με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Χουτεσιώτη και τον Καρέλη στην εξέλιξη της φάσης να στέλνει τη μπάλα άουτ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.