Ολυμπιακός: Φουλάρει για το ντέρμπι – Αισιοδοξία για Παπασταθόπουλο

Σε ρυθμούς ντέρμπι «αιωνίων» κινείται ο Ολυμπιακός, καθώς πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό, ίσως και καθοριστικό παιχνίδι, στην προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ, η οποία μάλιστα ήρθε με ανατροπή, θέλουν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο.

Η ψυχολογία, όσο και το πάθος στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» είναι στα ύψη, κάτι που φαίνεται και από την αυταπάρνηση που έδειξαν οι Γιαν Εμβιλά και Ουσεϊνού Μπα στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Αμφότεροι αντιμετώπιζαν μυϊκά προβλήματα, με τον πρώτο να κάνει δύο ενέσεις για να αγωνιστεί και τον δεύτερο να βγάζει το 90λεπτο παρά τις σοβαρές ενοχλήσεις που είχε.

Από εκεί και πέρα, αισιοδοξία υπάρχει αναφορικά με την κατάσταση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Ο πολύπειρος στόπερ του Ολυμπιακού είχε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, όμως δεν φαίνεται να είναι κάτι το σημαντικό και όλα δείχνουν πως θα προλάβει να μπει στην αποστολή για το ντέρμπι.

Τέλος, θέση στο βασικό σχήμα για τη Λεωφόρο διεκδικεί και ο Γιώργος Μασούρας αντί του Πεπ Μπιέλ που είχε κάποιες ενοχλήσεις μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.