«Ερυθρόλευκη» μάχη για Μπαράκ Μπαχάρ

Έχουν πάρει φωτιά τα πληκτρολόγια σε Ελλάδα, Σερβία και Ισραήλ για την περίπτωση του Μπαράκ Μπαχάρ.


Ο Ολυμπιακός αναζητά τον διάδοχο του Μίτσελ και τα ονόματα που έχουν γραφτεί είναι αρκετά. Ένα από αυτά είναι του Μπαράκ Μπαχάρ, ο οποίος είχε απασχολήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας και πριν αρκετούς μήνες, όταν αποχώρησε από τους Πειραιώτες ο Κάρλος Κορμπεράν.

Αυτή τη φορά το όνομα του Μπαχάρ δεν έχει γραφτεί μόνο στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Πριν λίγες ημέρες οι Σέρβοι είχαν γεμίσει τις σελίδες τους για πιθανή συνεργασία του Ερυθρού Αστέρα με τον 43χρονο τεχνικό. 

Οι μνηστήρες του Μπαράκ Μπαχάρ

Οι σειρήνες από το εξωτερικό είναι πολλές, καθώς ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Ερυθρός Αστέρας και η Ρέιντζερς έχουν βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του εν λόγω τεχνικού μόνο αυτή την αγωνιστική σεζόν. Η Μακάμπι Χάιφα δύσκολα θα μπορέσει να τον διατηρήσει στον πάγκο της. Τα χρήματα που του προσφέρει αγγίζουν τις 500.000 ευρώ, ποσό αρκετά μικρό για τις επιτυχίες και τους τίτλους του. 

Ο Ερυθρός Αστέρας, σύμφωνα με τους Σέρβους, έριξε στο τραπέζι πρόταση που φτάνει το ένα εκ. ευρώ για τον ίδιο και τους συνεργάτες του, ενώ μην ξεχνάμε πως αυτό το ποσό λάμβανε ο Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό μετά την πρώτη ανανέωσή του. Πριν από περίπου ένα χρόνο ο Πορτογάλος είχε βάλει την υπογραφή σε δεύτερη ανανέωση συνεργασίας αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τις ετήσιες απολαβές του. Τελικά το καλοκαίρι χρειάστηκε να λύσει τη συνεργασία του, όταν το σύνολο του Μπαράκ Μπαχάρ είχε αποκλείσει τους Πειραιώτες!

Ανησυχία στη Μακάμπι

Τις τελευταίες ημέρες οι φίλαθλοι της Μακάμπι Χάιφα κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, αφού δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να δουν τον προπονητή της αγαπημένης τους ομάδας να φεύγει για άλλες… πολιτείες… 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.