Θέμα Μίτσελ στον Ολυμπιακό!

Το κλίμα των τελευταίων ημερών έχει προβληματίσει τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος ζήτησε εγγυήσεις μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός στραβοπάτησε απέναντι στον Άρη, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό στο “Γ. Καραϊσκάκης”, αν και το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους πρωταθλητές. Ο Μίτσελ βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής και μάλιστα δέχτηκε σφοδρά “πυρά” απ’ την επίσημη σελίδα των οργανωμένων του Ολυμπιακού στο facebook. Το κλίμα είναι βαρύ για τον Μίτσελ, όπως και μετά την ήττα 0-3 απ’ την ΑΕΚ για το κύπελλο Ελλάδας και ο Ισπανός φαίνεται να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος με την τροπή της σχέσης του με την εξέδρα και τη διοίκηση.

Ο 60χρονος τεχνικός βρέθηκε στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη για την απογευματινή προπόνηση της ομάδας, ενώ αναμένεται συνάντηση με μέλη της διοίκησης για να ξεκαθαριστεί αν θα συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών και με σε ποιο μοτίβο. Ο Μίτσελ απ’ την πλευρά του θα ζητήσει εγγυήσεις και στήριξη απ΄τη διοίκηση του Ολυμπιακού για το επόμενο κρίσιμο διάστημα των πλέι οφ. Οι άνθρωποι των Πειραιωτών βρίσκονται σε εγρήγορση σε ό,τι αφορά την αγορά των προπονητών, καθώς θέλουν να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Να θυμήσουμε πως η πίεση είναι μεγάλη τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς ακολουθούν δύο ντέρμπι με ΠΑΟΚ (05/04) και Παναθηναϊκό (09/04) για τα πλέι οφ της Stoiximan Super League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.