Ολυμπιακός: «Μέσα» Μπιέλ και Εμβιλά, πρόβλημα με Χάμες!

Κανονικά προπονήθηκαν οι Πεπ Μπιέλ και Γιάν Εμβιλά εν όψει της αναμέτρησης με τον Άρη (02/04, 21:00, MC Novasports.gr), αντίθετα με πρόβλημα τραυματισμού επέστρεψε ο Χάμες Ροντρίγκες από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Κολομβίας.

Δύο ευχάριστα νέα για τον Μίτσελ και ένα δυσάρεστο εν όψει της επανέναρξη των πλέι – οφ της Stoiximan Super League ύστερα από τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων. Στην προπόνηση της Πάρασκευής (31/03) ακολούθησαν το πρόγραμμα του Ισπανού προπονητή οι Πεπ Μπιέλ και Γιάν Εμβιλά. Αυτό σημαίνει ότι οι δύο ποδοσφαιριστές πιθανότατα θα είναι στη διάθεση του Μίτσελ για το παιχνίδι με τον Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τα πλέι – οφ.

Αντίθετα πρόβλημα στον Ολυμπιακό με τον Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός άσος επέστρεψε στην Ελλάδα από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα με τραυματισμό. Ο έμπειρος παίκτης θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδι με Άρη (02/04, 21:00, MC Novasports.gr) και ΠΑΟΚ (05/04, 21:00, MC Novasports.gr).

Τέλος ο Χάμες αναμένεται να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (09/04, 21:00, MC Novasports.gr).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.