Σαββίδης: “Ψυχραιμία από όλους, στους “4” επαφίεται να τελειώσει το πρωτάθλημα ομαλά και χωρίς προβλήματα”

Οι κύριες θέσεις που έριξε στο τραπέζι των συζητήσεων ανάμεσα σε Super League και ΕΠΟ ο ισχυρός άνδρας του "Δικεφάλου"

Παρών στη σημαίνουσα συνάντηση της διοργανώτριας αρχής του Πρωταθλήματος με την ηγεσία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και του επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτησίας, Στίβεν Μπένετ ήταν και ο ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη να μετέχει μέσω οπτικοακουστικών μέσων και φυσική παρουσία τον αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση.

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παίρνοντας τον λόγο σημείωσε αρχικά πως: “Παρά τα σφοδρά καταγεγραμμένα παράπονα απο την ΚΕΔ τη φετινή χρονιά, κυρίως σχετικά με το VAR, με αποκορύφωμα τον αγώνα της Τρίπολης, ο κ. Σαββίδης εξέφρασε την πεποίθησή του πως η ΚΕΔ και ο κ. Μπένετ, είναι οι μόνοι θεσμικά – και πάντα μόνο μέσω της ΕΠΟ – που μπορούν να σχετίζονται με την εύρεση, ορισμό και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με διαιτητές. Καμία Λίγκα, καμία ομάδα, κανένας εκτός του επίσημου θεσμικού φορέα που είναι η ΚΕΔ, μπορεί να συμμετέχει σε τέτοια διαδικασία“.

Και συνέχισε συνιστώντας ψυχραιμία από όλους τους εμπλεκόμενους τονίζοντας πως από τους “4” προέδρους των ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο, εξαρτάται το να τελειώσει το πρωτάθλημα ομαλά και χωρίς προβλήματα. “Κανένας Μπένετ και κανένας Μπαλτάκος δεν μπορεί να το εξασφαλίσει αυτό αν εμείς πρώτα δεν κάνουμε αυτό που πρέπει“, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολούθως πρόσθεσε πως: “Συμφωνούμε για ελίτ διαιτητές και να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται, θεσμικά πάντα, προς αυτή την κατεύθυνση“. Και κατέληξε αναφέροντας δηκτικά: “Μεγαλύτερη επιτυχία στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ότι αυτοί που ήταν εναντίον των ξένων, τώρα είναι υπέρ των ξένων“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.