Αλαφούζος: «Θέλουμε τους καλύτερους διαιτητές, δεν είμαστε αρνητικοί με τους Έλληνες»

Ο Γιάννης Αλαφούζος κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τους Μπένετ και Μπαλτάκο μίλησε για το θέμα των διαιτητών στα παιχνίδια των πλέι - οφ.

Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν ο πρώτος που αποχώρησε από την συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε τον λόγο με τους επικαφαλής των ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος και στάθηκε στο μεγάλο πρόβλημα των διαιτητών.

Ο πρόεδρος των «πρασίνων» ζήτησε τον ορισμό των καλύτερων διαιτητών επιπέδου Elite, ενώ δεν υπάρχει ζήτημα ακόμη και για Έλληνες εφόσον «σφυρίζουν» σωστά χωρίς λάθη.

«Θέλουμε τους καλύτερους δυνατούς ξένους διαιτητές αλλά δε θα είχαμε πρόβλημα να σφυρίξουν κι Έλληνες, καθώς φέτος λιγότερα λάθη έχουν κάνει από τους ξένους τύπου Νταμπάνοβιτς. Επικοινώνησα με την UEFA και μου είπαν πως είναι αδύνατο να έρχονται elite διαιτητές. Εμείς θέλουμε πολύ καλούς διαιτητές από το εξωτερικό αλλά ξαναλέω πως δεν είμαστε αρνητικοί με τον ορισμό Ελλήνων, με την προϋπόθεση, όμως, να κρίνονται αυστηρά και στο πρώτο σοβαρό λάθος να τιμωρούνται, να υπάρχει δικαιοσύνη για όλους. Και για εκείνους και για αυτούς που τους ορίζουν», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αλαφούζος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.