ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Επέκταση συμφωνίας με Macron

Όλα όσα δήλωσαν σχετικά οι επικεφαλής και των δύο εμπλεκόμενων πλευρών

Κρατάει…. οκτώ χρόνια αυτήν η “κολώνια” ανάμεσα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την ιταλική εταιρεία αθλητικής ένδυσης Macron. Κι όπως φαίνεται έχει μέλλον ακόμη….

Οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους γι’ άλλα τέσσερα χρόνια με την προοπτική πλέον να υπερβαίνει τη δεκαετία. Κάτι όχι και τόσο σύνηθες γενικότερα στο χώρο, που αποδεικνύει όμως την ποιότητα και την ικανοποίηση και των δύο πλευρών όλο αυτό το διάστημα.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας σχετικά: “Η συνεργασία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τη Macron αναμένεται να φτάσει διψήφιο αριθμών χρόνων συνεργασίας, καθώς οι δύο πλευρές είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πως θα συνεχίσουν μαζί μέχρι το 2027.

Μία συνεργασία που ξεκίνησε τη σεζόν 2015-16 και συνδυάστηκε με ιστορικές στιγμές της ομάδας συνεχίζεται. Ο ΠΑΟΚ φορώντας τις φανέλες που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τη Macron κέρδισε ένα πρωτάθλημα και τέσσερα Κύπελλα Ελλάδας. Και η ιστορία συνεχίζεται…

Όλα αυτά τα χρόνια δημιουργήθηκαν πρωτοποριακές φανέλες, με οικολογικά υφάσματα, προσφέροντας άνεση στους παίκτες της ομάδας. Φανέλες που έφεραν το σύμβολο με τον Δικέφαλο Αετό κι αγαπήθηκαν από ποδοσφαιριστές και φιλάθλους.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 100 χρόνια ζωής και η Macron θα είναι η εταιρία που θα δημιουργήσει τη φανέλα με την οποία ο Δικέφαλος θα μπει στον δεύτερο αιώνα της ιστορίας του.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την επέκταση της συνεργασίας μας με τον ΠΑΟΚ«, δήλωσε ο Gianluca Pavanello, CEO της Macron. «Όταν μία συνεργασία διαρκεί για περισσότερα από 10 χρόνια, αυτό σημαίνει πως έχουν αναπτυχθεί ισχυροί δεσμοί κι από τις δύο πλευρές, πέρα από το καθαρά επαγγελματικό κομμάτι. Σε αυτά τα χρόνια δουλέψαμε μαζί για να δημιουργήσουμε ρούχα υψηλής ποιότητας, πάντα με βάση τις αρχές του κλαμπ, αλλά και σύμφωνα με όσα προστάζει η εποχή. Είμαστε χαρούμενοι που θα συνεχίσουμε τη συνεγασία μας και θα δημιουργήσουμε φανέλες που θα συνδυάζουν τις υψηλές επιδόσεις αλλά και την ιστορία της ομάδας».

«Είναι μεγάλη μας χαρά που ανανεώνουμε τη συνεργασία μας με έναν από τους πιο σημαντικούς συνεργάτες τα τελευταία χρόνια. Από το 2015 έχουμε αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με τη Macron και θα συνεχίσουμε την κοινή πορεία μας μέχρι το 2027. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα κι ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί προκειμένου να δημιουργήσουμε τις φανέλες που θα φορά ο ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια«, δήλωσε από την πλευρά του Δικεφάλου ο Αντιπρόεδρος και CEO της ΠΑΕ ΠΑΟΚΧρυσόστομος Γκαγκάτσης“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.