Ολυμπιακός: Ο Μπακαμπού και η επιστροφή στην εθνική του Κονγκό!

Τι δήλωσε ο παίκτης των Πειραιωτών...

Με αφορμή την επάνοδό του στην Εθνική ομάδα του Κονγκό, ο Σεντρίκ Μπακαμπού μίλησε για τα συναισθήματά του, τα δεδομένα που υπήρξαν αλλά και τον Ολυμπιακό!

Ο έμπειρος στράικερ και πρώτος σκόρερ της Stoiximan Super League με 14 γκολ, σχολίασε σχετικά στο «Canal+» την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πατρίδας του από τον Ντεσάμπρ και όχι μόνο…

«Θέλω να του προσφέρω τα καλύτερα δυνατά ‘όπλα’ για να πετύχει τους στόχους του. Είχα βάλει την παρουσία μου στην Εθνική σε… παύση και είχα τον χρόνο να σκεφτώ. Αποφάσισα πως πρέπει να βοηθήσω την ομάδα μου και τη χώρα μου διότι το έχει ανάγκη και έχουμε όλοι ανάγκη. Είχα φτάσει σε ένα σημείο στην καριέρα μου που δεν είχα ομάδα και έπρεπε να βάλω ένα stop και να βάλω τα πράγματα σε μία σειρά. Το πιο σημαντικό δεν είμαι εγώ, ο Μπακαμπού αλλά η ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπακαμπού.

Ακόμη δήλωσε χαρούμενος από το περιβάλλον του στον Ολυμπιακό, πώς όλα πηγαίνουν καλά και ότι ελπίζει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό…

«Τι δεν λειτούργησε στη Μαρσέιγ; Νομίζω ότι ήταν το τάιμινγκ τέτοιο που δεν μπορούσα να παίξω. Όταν έφτασα στη Μασσαλία, δεν ήμουν σε κορυφαία φόρμα. Η Μαρσέιγ είναι ένας μεγάλος σύλλογος, δεν υπάρχει απαραίτητα χρόνος προσαρμογής, πρέπει να ανταποκριθείς άμεσα και αυτό είναι όλο… Μπροστά μας είχαμε μια μεγάλη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Οπότε έπρεπε να πάρουμε αποφάσεις, τόσο εγώ όσο και η ομάδα. 

Μίλησα με τη διοίκηση και νομίζω ότι ήταν καλύτερο για εμένα να φύγω. Είναι μια επιλογή που νιώθω ότι με δικαίωσε. Σήμερα είμαι χαρούμενος γιατί έχω βρει τα πατήματά μου. Οπότε δεν υπάρχουν τύψεις που έφυγα από τη Μαρσέιγ. Θεωρώ ότι από αυτή την υπόθεση είναι όλοι κερδισμένοι. Εγώ πάω καλά στον Ολυμπιακό και η Μαρσέιγ πάει επίσης καλά τη φετινή χρονιά κι αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί», σημείωσε ο πολύπειρος στράικερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.