Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Φορτούνη πριν το γκολ στον Βόλο – Η σύγκριση με τον Οσπίνα! (vids)

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε για την εκτέλεση φάουλ που έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Κλέιμαν. Η διαφορά με το γκολ κόντρα στον Οσπίνα της Άρσεναλ!

Ο Κώστας Φορτούνης πρωταγωνίστησε στο 0-3 του Ολυμπιακού επί του Βόλου, καθώς συμμετείχε μέσω στατικών φάσεων σε όλα τα τέρματα της ομάδας του. Στο 7′ ο Φορτούνης εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, και ο Κασάμι εκμεταλλεύτηκε την αναστάτωση στη μικρή περιοχή του Βόλου και με άμεσο σουτ άνοιξε το σκορ! Στο 36′ o Μπακαμπού σκόραρε με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη από αριστερά. Ο Χάμες έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ουσιαστικά σέρβιρε στον συμπαίκτη του για το 0-2! Αυτό που θα θυμάται όμως ο Έλληνας μέσος ήταν η προσπάθεια του στο 81ο λεπτό! Ο Φορτούνης πέτυχε το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού, σκοράροντας με απευθείας εκτέλεση φάουλ από δύσκολη γωνία, από αριστέρα λίγο μπροστά απ’ το κόρνερ.

Ο 30χρονος μέσος μίλησε μετά το φινάλε του ματς για την προσπάθεια του Ολυμπιακού συνολικότερα, ενώ αναφέρθηκε και στο θαυμάσιο γκολ του: “Δεν είχα στο μυαλό μου κάτι άλλο πέρα απ’ το γκολ. Σκέφτηκα πως αν σουτάρω καλά την μπάλα, καθώς είδα μια ανοικτή γωνία, θα πάει μέσα! Έτυχε, ήταν καλό το σουτ και η μπάλα πήγε μέσα. Με τον Οσπίνα στο Champions League ήταν πιο δύσκολο (σ.σ. είχε σκοράρει με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο με 2-3 τον Σεπτέμβριο του 2015), παρ’ όλα αυτά και αυτό είχε έναν βαθμό δυσκολίας. Μου αρέσει να σκοράρω με φάουλ, είναι κάτι όμορφο και μακάρι να το κάνω και στη συνέχεια”.

Οι δηλώσεις Φορτούνη

Θυμηθείτε το γκολ επί της Άρσεναλ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.