Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Πήρε ανάσα και συνεχίζει (hls)

Η Λαμία νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα των Playouts, πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα και ταυτόχρονα έβαλε σε μπελάδες την ομάδα της Ηπείρου

Με σημαντικό πλεονέκτημα μπαίνει στην διαδικασία των playouts η Λαμία. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα με δύο γκολ που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ υποχρεώθηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο από το 53΄ λόγω της αποβολής του Ντε Βισέντι.,

Οι φιλοξενούμενοι, που πλέον μπαίνουν σε περιπέτειες, δεν απείλήσαν ιδιαίτερα. Είχαν περισσότερο παθητικό ρόλο στο παιχνίδι, και σε κανέα σημείο δεν κατάφεραν να δείξουν ότι μπορούν να μπουν στο παιχνίδι και να διεκδικήσουν έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας μπήκαν με διάθεση να «καθαρίσουν» νωρίς το παιχνίδι, χάνοντας την πρώτη καλή ευκαιρία μόλις στο 9΄ με τον Βέργο. Ο έλληνας επιθετικός αστόχησε καθώς πρόλαβε και άπλωσε το πόδι του ο Εραμούσπε για να απομακρύνει τον κίνδυνο.
Τρία λεπτά αργότερα, ο Βέργος κατάφερε να φτάσει στον στόχο του, όταν ακολούθησε την πορεία της μπάλας μετά το σουτ του Μαρτίνεθ (ο Μπακαδήμας παρενέβη αλλάζοντας την πορεία της) και υπό την πίεση του Εραμούσπε και παρά την διπλή προσπάθεια του Τσιντώτα, έκανε το 1-0.

Η μόνη αξιόλογη φάση των φιλοξενούμενων στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα σουτ του Λιάσου στο 34΄, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Γκαραβέλη.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο δείκτης του ανέβηκε στο 2-0 με σκόρερ και πάλι τον Βέργο (κεφαλιά), μετά την εκτέλεση φάουλ από τον Ντε Βισέντι.

Ο τελευταίος αποβλήθηκε στο 53΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα (αντιαθλητικό στον Τζίνο) και οι ισορροπίες στον αγώνα άλλαξαν.

Ο ΠΑΣ πήρε μέτρα στο γήπεδο, προσπάθησε να πιέσει, αλλά χωρίς να έχει την τελική προσπάθεια. Στο μεταξύ ο Βόκολος θωράκισε την άμυνα του βάζοντας στον αγώνα τους Σλίβκα και Μπεχαράνο, η μεσοεπιθετική γραμμή των φιλοξενούμενων παρέμεινε εγκλωβισμένη στα δικά της προβλήματα και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με μία μάλλον ευκολότερη – απ΄ ότι περίμεναν και οι ίδιοι οι φίλοι της ομάδας της Φθιώτιδας – νίκη της Λαμίας.


Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 67΄ ο αγώνας συνεχίστηκε χωρίς το VAR, καθώς προέκυψε πρόβλημα που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν οι αρμόδιοι.

Για την ιστορία, στο τελευταί (6ο) λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Μανούσος με 2η κίτρινη κάρτα και η Λαμία ολοκλήρωσε με 9 παίκτες τον αγώνα

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης, Αμπάντα (70΄ Σαραμαντάς), Σιμόν, Τζανετόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Τσιλούλης (82΄ Καραμάνος), Τζανδάρης, Νούνιες (63΄ Μπεχαράνο), Ντε Βινσέντι, Μαρτίνεθ (63΄ Σλίβκα), Βέργος (82΄ Μανούσος)

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας, Πήλιος, Μέντες (83΄ Παμλίδης), Εραμούσπε, Τζίμας (66΄ Λέο), Τσαβός (83΄ Λώλης), Ριένστρα(58΄ Ροσέρο), Τζίνο, Μπακαδήμας, Λιάσος (46΄ Μπιλπμάο), Μπάλαν

Διαιτητής: Τσαγκαράκης
Βοηθοί: Χριστάκογλου, Στάικος
4ος: Ματσούκας
VAR: Μανούχος
AVAR: Φωτόπουλος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.